23. marraskuuta 2014

Sleek - Rio Rio

Sleekin Rio Rio paletti oli yksi niistä asioista, joista riitti että näin paketin ja tiesin että halusin sen. Kun näin vielä sisällön niin avot, se oli pakko saada; kaksitoista nappia täynnä väriä!

 photo riorio1.jpg

Rio Riosta löytyy sekä matta että shimmersävyjä. Nimensä mukaan paletissa on kirkkaat ja säväyttävät värit, joidenka kanssa joutui hieman tosin miettiä mitä lähtee yhdistelemään. Innostuksissani olisin halunnut sekoitella meikkiin kaikkea!

 photo riorio3v.jpg

Tyydyin tällä kertaa kuitenkin pysymään ihan vaan muutamassa sävyssä. Olen aina pitänyt Sleekin luomivärien blendattavuudesta, eikä tämä paletti ollut poikkeus. Kaikki sävyt suorastaan sulivat yhteen ilman hirveää sutimista. Myös pigmenttiä löytyi napeista niin hyvin, että parilla kerroksella keltaisesta sai kirkkaan keltaisen ja sinisestä syvän sinisen. Lähdin alkuun testaamaan vain keltaista ja sinistä, mutta koska (jostain kumman syystä) tulos muistutti enemmänkin Ruotsin lippua kun Rio Rio:a, päädyin lisäämään meikkiin myös violettia, pinkkiä ja mustaa. 

 photo riorio2o.jpg

Mitäpä voin sanoa? Olen tosi tyytyväinen tähän ostokseen. Näillä sävyillä voi taikoa vaikka minkälaisia kombinaatioita (värikkäitä tietenkin) ja leikitellä lopputuloksilla. Nythän onkin tuloillaan kaiken maailman pikkujouluja ja uusi vuosi, joten eiköhän tämä paletti ole aika kova sana silloin!

Silmät:

- Urban Decay Eyeshadow Primer Potion
- Sleek Rio Rio paletti
- e.l.f liquid eyeliner
- Maybelline Colossal go! Extreme volym' mascara

Kasvot:

- Max Factor erace peitepuikko
- Max Factor CC-voide
- Paese blush with argan oil

Huulet:

- Essence xxxl longlasting lipgloss (velvet rose)

Iskeekö kirkkaat värit teihin, vai onko neutraalimmat sävyt mieleisempiä?

6 kommenttia:

 1. Ooh ihana! Opettelen vielä kirkkaiden värien käyttöä, mutta olen pikkuhiljaa siirtymässä voimakkaampien värien suuntaan mieltymyksissäni. Kirkkaita luomivärejä kyllä löytyisi. Kun niitä vielä uskaltaisi enemmän käyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihan totta, että kun aamulla meikkaa niin ennemmin käteen eksyy se ruskea kun pinkki! :D

   Poista
 2. Ihana meikki, kuin taideteos! Mutta ei minulla olisi kyllä pienintäkään aavistusta minne menisin tässä look:issa :D

  VastaaPoista