30. joulukuuta 2014

Urban Decay - Naked 2 Basics

Vaikka tiesinkin tämän ihanan pikku paletin löytyvän pukin kontista, olin silti aivan täpinöissäni avatessani pakettia! Urban Decayn Naked Basics on ehdottomasti lempipalettini ja onkin ihan päivittäisessä käytössä, en siis meinannut malttaa odottaa että pääsen käsiksi tähän mininakun kakkos versioon.

 photo 1p-6.jpg

Ulkomuodoltaan tämä pikkunakkekakkonen on hyvinkin samanlainen kuin ensimmäinen basics paletti. Sen kuoret ovat kovaa muovia, mutta silti hyvin jämäkkää ja kestävää. Jämäkkyytensä ja pienen kokonsa ansiosta Naked Basics paletit ovatkin täydellisiä meikkilaukku paletteja!

 photo 2p-5.jpg

Naked 2 Basics on edeltäjäänsä kylmäsävyisempi kuuden sävyn sekoitus. Vaikka paletista uupuukin aivan tumma ja aivan vaalea nappi (Naked basicsissa Crave ja Venus), toimivat paletin vaalein Skimp ja tummin Undone näiden tilalla lähes yhtä hyvin. Sävy Stark sen sijaan on kuin tehty pohjaväriksi. Pigmentit ovat samaa mahtitasoa kuin Naked Basicsissäkin, joka tekee näistä minipaleteista todella pitkäkestoisia. Plussaa myös koko paletin levyisestä peilistä!

 photo 3p-2.jpg

Ruskeiden sävyjen ystäville en voi muuta kuin suositella tätä ihanaa pikkunakkea! En tiedä voiko tätä palettia kutsua kovin monipuoliseksi, mutta toisaalta taas sen sävyjä voi sekoitella aamu-unenpöpperössä miten haluaa, sillä ne sointuvat kaikki kauniisti yhteen. Arkipalettina tämä on siis ihan nappivalinta!

Silmät:
- Urban Decay eyeshadow primer potion
- Urban Decay Naked 2 Basics (Skimp, Frisk, Cover ja Undone)
- NYX kajaali (black)
- e.l.f liquid eyeliner (black)
- Maybelline the Colossal go! extreme volum' mascara

Kasvot:
- Max Factor CC-voide
- Lily Lolo mineraalimeikkipuuteri
- W7 duo blusher (bronzer)
- Zuii poskipuna (peach)
- the Balm Mary-Lou Manizer highlighter
- Max Factor Erace peitepuikko

Huulet:
- Yves Rocher huultenrajauskynä (bois de rose)
- Essence huulipuna (dare to be nude)

4 kommenttia:

 1. Mun on niin pakko saada toi! Kylmänruskeat mattasävyt on mun pahin heikkous, ja jos villiksi heittäytyisin, tilaisin tuon ihan vain Starkin ja Friskin takia. Onneksi en kai oikeasti tarvitse koko palettia, joten pidättäydyn nyt ainakin toistaiseksi...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Frisk on niin ihana harmaanruskea sävy! Nää basics paletit on sellaisia pieniä paheita mulle, joihin olisin varmasti sortunut jossain vaiheessa jos en olisi niitä saanut lahjaksi. :)

   Poista
 2. Ihana joululahja :) Mä olen pohtinut myös jommankumman Basics-paletin ostamista, mattaruskeille sävyille kun useassa meikissä olisi käyttöä juurikin pohjavärinä, häivyttelyssä jne. Mutta kumpi? Ykkönen vai kakkonen? Kummasta tykkäät itse enemmän, nyt kun olet päässyt tätä kakkostakin kokeilemaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan kannattaa ensimmäisenä miettiä pitääkö enemmän lämmin- vai kylmäsävyisistä ruskeista. Toisena sitä, että tarvitseeko palettiin ihan mustan ja todella vaalean napin, vai riittääkö neutraalimmat sävyt. :) Basics ykkönen on edelleen mun lempparini vaikka kakkonen onkin tosi upea. Mulle kuitenkin lämpimät ruskeat ovat päivittäisessä käytössä mielekkäämpiä, plus se ihan musta ja helmiäisvalkoinen on tehnyt itselleni tästä paletista sellaisen jonka otan reissuun lähtiessäkin pelkästään mukaan, ja pystyn sillä tekemään sekä nude-, arki- ja bilemeikin. Kakkonen on mun mielestäni selkeästä tarkoitettu enemmänkin ihan vain arkipaletiksi. :)

   Poista