18. tammikuuta 2014

Too Faced - Smoky Eye

Yksi paletti jonka sain Taikalta swapissa oli Too Facedin Smoky Eye -paletti. Lupailin aiemmassa swap postauksessa palailla tähän palettiin vielä tarkemmin, joten päätin sitten tänään väsätä paletin nimen mukaisesti smokey eye meikin.En sinänsä ollut yhtään yllättynyt että sain Taikalta swapissa Too Facedia, jokainen hänen blogiaan lukeva tietää että Too Faced on Taikan ehdoton lempimerkki. Smoky Eye paletti, varsinkin sen sisäosa, miellytti ainakin omaa silmääni ja ulos vedettävä "sutilokero" oli hauska idea, vaikka en noita aplikaattoreita koskaan käytäkään. 


 Pitää sanoa että että paletissa itseni yllätti iso määrä lämpimiä sävyjä, yleensä smokey eye -paleteissa löytyy vain tai pääasiassa kylmiä sävyjä. Ylärivi on nimetty "Day Smoke" nimiseksi, keskimmäinen on "Fashion Smoke" ja alin rivi "Classic Smoke". Yksi asia mitä olisin palettiin kaivannut, olisi ollut kylmäsävyinen vaalea väri, jota olisi voinut käyttää kulmaluulle. Day Smoke riviltä ensimmäinen iso nappi ajoi tämän asian mutta kylmempi sävy olisi ehkä tuonut muuten kylmäsävyisen meikin enemmän esille.  Ymmärrän kyllä että paletin ideana on että jokaisella rivillä saa tehty tietyn lookin, mutta koska itse tykkään enemmän soveltaa, olisi se yksi kylmä vaalea sävy ollut kiva.Paletin laadusta minulla ei ole pahaa sanottavaa. Käytin meikissä kaikkia Classic Smoke:n sävyjä, sekä lisänä Fashion Smoke rivin sinistä sekä häivytykseen ja kulmaluulle Day Smoken isoa nappia, kuten jo mainitsin. Sävyt ovat kaikki pigmenttisiä ja helppoja blendata, värit eivät myöskään pahemmin varissut. Valmistauduin jo varinaan sillä etten tehnyt pohjameikkiä yhtään ennen silmämeikkiä, mutta yllätyksekseni silmämeikin teon jälkeen poskipäille ei ollu varissut tuskin ollenkaan luomiväriä. Pointsit siis tästä! 

Too Faced ei siis tässäkään tapauksessa tuottanut pettymystä. Yleisesti voisin tästä paletista sanoa että mukavan monipuolinen paletti, jolla saa tehtyä basicin päivämeikin tai sitten tummemman tai leikkisämmän iltameikin. Yhtäkään mattasävyä ei tästä paletista muuten löydy, eli ehkä kenenkään ainoana palettina tämä ei toimi, mutta todella kiva lisä ainakin omaan meikkikokoelmaani.

Uudempaa versiota tästä paletista löytyy ainakin pretty.fi:stä ja beautybay:sta. Uudesta paletista löytyy myös tuo kaipailemani vaalea kylmä sävy, joten ehkä joku muukin on sitä jäänyt sitten kaipaamaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti