4. lokakuuta 2014

Lumene Bluberry - Hohtavaa Hiekkaa


Laveran luomiväripaletin tavoin vuoroaan luomivärilaatikossa on odotellut Lumenen Blueberry luomiväripaletti sävyssä Hohtavaa hiekkaa. Kyseessä siis neljän eri sävyn paletti, joita löytyy ainakin neljää(?) erilaista komboa. Tämäkin on löytänyt meille tiensä Tampereen blogimiitin kautta, jossa itseasiassa sain ensin eri sävyn, mutta vaihdoin sen sitten tähän enemmän itseäni miellyttävään.



Tykkään itse tästä värikombosta paljon! Vaikka nykyään ei niin orjallisesti mennäkään sen mukaan, mikä sävy sopii minkäkin värisille silmille, niin itselleni luonnostaan tulevat lämpimät sävyt.



Luomivärit oli helposti levitettäviä ja blendattavia, ja hieman kerrostamalla myös pigmentti ihan hyvä. Ei mitenkään häikäisevä mutta ajaa kyllä asiansa!


Tämä toimii varmasti hyvin ihan päivittäisessä meikissä, ainakin itselläni. Minipaletti oli tasalaatuinen ja primerin kanssa sillä sai hyvää ja siistiä jälkeä. Luomivärinapit eivät myöskään pöllynneet erityisesti eikä luomelle levittäessä mielestäni varissut paljoakaan.

Pahoittelen muuten noita meikäläisen räpsyttimiä, olisiko ehkä huollon aika? :D

3 kommenttia: