17. heinäkuuta 2014

Simple - Kind To Skin Moisturising Facial Wash

Jo viime vuonna kirjoittamassani My Skincare Routine -postauksessani kerroin kuinka ACO:n puhdistusvaahdot ovat luottotuotteitani ja olen niihin auttamattomasti jämähtänyt. ACO on aina tehnyt tehtävänsä; puhdistanut lian ja meikin kasvoilta ärsyttämättä ihoani, enkä ole kokenut oikein tarvetta niistä vaihtaa pois tai edes kokeilla uutta.Kyseiset tuotteet ovat olleet siis päivittäisessä käytössäni edelleen, kunnes vähän aika sitten reissuun lähtiessä unohdin ottaa putsarit mukaan ja huusin stoppia Citymarketin kohdalla. ACO:n putsarin pohja alkoi muutenkin jo häämöttää. Kello oli jo niin paljon että apteekki oli ovensa sulkenut, joten lähdin tutkimaan marketin hyllyjä. Olin ihan eksyksissä kaupan ihonpuhdistus hyllyillä, sillä olen koko ikäni käyttänyt pääasiassa apteekin ihonhoitotuotteita atooppisen ekseeman ja muutenkin yliherkän ihon takia (lisää näistä iho-ongelmistani voitte lukea Atooppinen Ekseema postauksestani). Päädyin sitten hyllyillä Simplen tuotteitten kohdalle, joista minulla oli jo sen verran kokemusta että Simplen kasvojenpuhdistuspyyhkeet olin todennut todella hyviksi ja toimiviksi jopa omalla ongelmaihollani. Silmiin osui Simplen Kind To Skin Moisturising Facial Wash, ja koska ukolla ja pikku-ukolla alkoi jo mennä hermo meikäläisen jahkailuun, niin päädyin sen nappaamaan mukaan.


Ensimmäinen totuttelukysymys tuli eteen jo pelkän purkin kohdalla; olin niin tottunut ACO:n putsareissa olevaan pumppuun että tämmöisen tuubin kanssa annostelu oli aluksi vähän vaikeaa ja kädelle turahti varmaan kolminkertaisesti tarvittava määrä putsaria.

Testissä tämä kuitenkin oli oikeasti positiivinen yllättäjä. Putsari ei kuivattanut ihoa yhtään mutta poisti sen sijaan meikin helposti ja hyvin. Käytön jälkeen iho tuntui todella pehmeältä eikä ollenkaan kireältä. Vertasin tietenkin tuotetta ACO:n luottoputsariini ja piti myöntää että nyt taitaa mennä ACO vaihtoon. Mainittakoot vielä että Simplen putsarin hinta on about 5 euroa, eli ei siis todellakaan hinnalla pilattu.


Simplen Moisturising Facial Wash ei sisällä saippuaa, hajusteita tai väriaineita. Se sisältää B5-provitamiinia ja E-vitamiinia, sekä Bisabololia. Sivuillaan Simple kirjoittaa tuotteesta näin:

Simple goodness

2 added vitamins: Pro-Vitamin B5 known to help restore, soften and smooth; Vitamin E known to moisturize and improve skin condition

1 skin-loving ingredient: Bisabolol helps soothe and calm

Simple lupaa siis tuotteen B5 provitamiinin "palauttavan", pehmentävän ja silottavan ihoa, E-vitamiinin kosteuttavan ihoa ja parantavan sen kuntoa, sekä Bisabololin rauhoittavan ihoa. Omalla kohdallani tämä tuota ainakin täytti lupauksensa!

Monen vuoden käytön jälkeen ACO:n putsari saa siis siirtyä ainakin toistaiseksi eläkkeelle, ja Simplen putsari pääsee vähän pitempiaikaiseen testiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti