18. elokuuta 2014

Sleek - Vintage Romance

Sain Taikalta syntymäpäivä lahjaksi Sleekin Vintage Romance paletin, jota olinkin jo katsellut ja miettinyt sen ostoa, olin siis todella iloinen kun lahjaksi paljastui tämä kyseinen paletti! Taika tosin tietää innostukseni Sleekin paletteihin, joilla vaan ei voi mennä vikaan minulle lahjaa ostaessa.


Olen yleensä aina ihastunut Sleekin pakkauksiin, tässä tapauksessa tosin mentiin aika basic linjalla eikä paletin pahvipakkaus herättänyt sen suurempia tuntemuksia.


Napit sen sijaan olivat juurikin sitä mitä tältä paletilta olin odottanut! 12 kappaletta romattisia sävyjä, paljon kultaa ja violetihtavaa. Haluan ehdottomasti antaa plussaa Sleekin paleteille siitä, että yleensä jokaisesta paletista löytyy sekä yksi todella tumma ja todella vaalea nappi, joten eri teemoistaan huolimatta paletit ovat monikäyttöisiä.Paletista löytyy pääasiassa shimmerisiä ja glitterisiä nappeja, mutta mukaan mahtuu myös pari mattaa / lähes mattaa sävyä. Kädet syyhyää päästä testailemaan erityisesti tämän paletin kultaisia sävyjä! Myös tummin sävyistä (Love in London) ei todellakaan tule kuvassa oikeuksiinsa, sillä kyseessä on todella kaunis glitterinen musta. 

Olen ennenkin kertonut kuinka pidän Sleekin tavasta nimetä napit, ja tämä paletti ei ole poikkeus. Aluksi luin että onpa kivoja nimiä napeilla, kuviin nimiä kirjoittaessani huomasin että niissähän menee ihan selkeä tarina! 

Tästä paletista on tulossa vielä meikki- ja swatchkuvia. Ne piti toteuttaa jo tämän postauksen yhteydessä, mutta sunnuntaina illalla alkanut flunssa ei oikein anna armoa joten meikkikuvat saavat toistaiseksi jäädä kunnes tervehdyn. Vuotava nenä ja punaiset silmät ei oikein innosta meikkailuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti