29. lokakuuta 2015

Halloween meikki demo ja comeback!

Nyt uskallan palailla jo blogitauoltani takaisin, kun tiedän että inspiraatiota ja jaksamista blogille löytyy. Viime kuukaudet ovat olleen todella vaikeita ja olen joutunut jättämään elämästäni monta ennen ihan tavallista mutta tärkeää asiaa pois. Ehkäpä avaudun tästä blogin puolella myöhemmin.

Tilailin vähän aikaa sitten hieman maskeeraustarvikkeita halloweenia varten. Tarvikkeet saapuivat kuitenkin vasta tänään postiin, joten kokeilin pari päivää sitten pikaista testimeikkiä käsillä olevilla tarvikkeilla, eli luomiväreillä ja nestemäisillä eyelinereilla.

 photo 1mp_14.jpg

En voi sanoa olevani kummoinen "halloween ihminen", eikä tekoveri ja muut ole vain minun juttu. Niitä on kiva katsoa muilla, varsinkin hyvin toteutettuina, mutta itse pidän jostain vähän erilaisesta. Väsäsin pikaisen avaruusmeikin kasvoilleni, jonka toteutan halloweenina eri tavaroilla sekä vetoketjua käyttäen mustan rajauksen tilalla. Tähdet tein käyttämällä kolmea erilaista nestemäistä glitter eyelineria, joka toi todella kivan tähtimäisen säihkeen kasvoille (vaikkei se kuvaan välitykään). Tähtiä on kasvoilla myös runsaasti enemmän, mutta näkyvät vain liikkessä valon osuessa niihin.

Minkälaisia halloween meikki-ideoita teillä on?

6 kommenttia:

 1. Makea tää meikki! Halloween ei ole oikein koskaan iskenyt, sillä en tykkää kauhu- tai fantasiajutuista muutenkaan. Ei iske tekoveri, vampyyrit ja luurangot. Kiva kun olet taas takaisin kirjoittelemassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Hengenheimolaisia siis ollaan halloweenjuttujen kanssa. :D

   Poista
 2. Kivan erilainen meikki :) Oma halloween-meikkini tänä vuonna tosin noudattaa perinteisesti tuota tekoveri-linjaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä makeita varsinkin kun niihin panostaa vähän! :) Vaikka ei oma juttu olekaan niin mielenkiinnolla seurailen somessa aina muiden halloween meikkejä.

   Poista
 3. Ihanat värit!

  T: ei Keijo

  VastaaPoista