13. kesäkuuta 2013

Eyes Lips Face

Tehtiin Taikan kanssa ihan muutama päivä sitten e.l.f.:iltä tilaus, ja vaikka vielä eilen katselin että paketti olisi jossain päin Brittejä niin tänään se ilmestyikin jo ovelle. En muista ennen saaneeni pakettia näin nopeasti, kuviteltiin että paketti jää vähintäänkin tulliin jumiin mutta parempi näin!


Tilasin itse ihan pari juttua joita olen jo jonkin aikaa katsellut sivuilta mutta ovat aina olleet loppu. Nyt kun tavaraa oli taas tullut lisää niin pakkohan se tilaus oli tehdä. Tähän pikaisesti vielä plussaa että e.l.f. on siirtynyt näköjään paljon parempaan pakkaustekniikkaan, ennen pienet tuotteet oli tungettu isoon pahvilaatikkoon joka oli täynnä kuplamuovia, nyt paketti oli juuri sopivan kokoinen tuotteille, ne oli pakattu kahteen muovipussiin ja aseteltu hyvin. Ihan ykkösenä tilauslistalla minulla oli tämä 10pc Brush Set. Olen tämän kerran jo ostanut ja pitänyt näistä e.l.f.:in sudeista, ovat hyviä perussuteja joita ei todellakaan ole pilattu hinnalla. Kuten joskus aiemmin mainitsin, niin yksi kissoistani tykkää syödä suteja, ja valitettavasti osa näistä aiemmin tilaamistani sudeista onkin päätynyt palasiksi. Ehkä saan nämä pidettyä jotenkin turvassa.


Naureskeltiin Taikan kanssa näitä tilaillessamme meidän omituisille tavoille pestä sudit, päädyttiin sitten ihan suosiolla ostamaan ihan sudeille tarkoitetut shamppoot. Tämä pääsee varmasti testiin piakkoin, suurin osa sudeistani on vieläkin kaikkien tutorialien jäljiltä kirkkaissa luomiväreissä.Tämän tuotteen otin ihan vaan testiin, kyseessä siis Mineral Glow, eli highlighter. Olen viimeaikoina innostunut highlightereista, sillä niillä saa meikkipohjaan niin paljon lisää sitä jotain ihan pienellä sipaisulla. Tämä e.l.f.:in on matampi eikä niin glitterinen kuin aikasemmin ostamani Collistarin highlighter, mutta sopii varmasti hyvin päivämeikkiin.Ja viimeisenä vielä Shimmering Palette, joka siis paketin mukaan sopii sekä iholle, että silmille ja myös huulille, jolla saa lisättyä hohtoa meikkiin. Vaikuttaa kätevältä ottaa mukaan vaikka viihteelle tai ihan reissuun pienen koon takia.


Lisäksi postinkantaja raukka joutui kantamaan meille vielä neljä laatikkoa kissan ruokaa ja hiekkaa (yhteensä 75 purkkia kissanruokaa, 2 kiloa kissan kuivamuonaa ja 60 litraa kissanhiekkaa). Teki mieli melkein luvata raukalle etten ole tilaamassa mitään vähään aikaan mutta muistin sitten että onhan sieltä tulossa vielä avokin synttärilahja mikä ei ole ihan pieni paketti. Noh, ainakaan kissanruokaa en ole tilaamassa pariin kuukauteen.

Nyt lähden kirpparille ja viemään Taikalle hänen puoliskonsa tilauksesta. Heido!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti