25. kesäkuuta 2013

Base And Yellow

Väsäilin tässä ihan koemielessä meikin itselleni. Tarkoituksena ei ollut edes postausta tästä tehdä, lähinnä testailla miten saisi keltaisen luomivärin yhdistettyä meikkiin niin ettei se näyttäisi ihan kummalliselta. Samalla innostuin tekemään todella huolellisen pohjameikin testaillen tässäkin uusia tuotteita mitä en vielä aiemmin ole ehtinyt kokeilla.


Ja tämmöine oli siis sitten tulos. Ihan perusideana tässä meikissä oli luuston korostaminen, eli poskipäille highlighteria ja poskiluulle ja sen alapuolelle poskipunalla hyvin blendattu mutta vahva varjostus. Livenä tuo varjotus näytti paljon vahvemmalta mutta kuvissa itseasiassa melko luonnolliselta. Jotta sain meikistä mahdollisimman "sileän" ja virheettömän, käytin kasvoille primeria mitä en yleensä meikkiin tee. Primerina toimi L'oréalin Studio Secrets, ja meikkivoiteita käytin itseasiassa kahta eriä. Ns. Pohjameikkivoiteena käytin Maybellinen Fit Me:tä (väri Porcelain), ja koska poskeni punottivat hieman ohuen meikkivoiteen läpi, käytin vielä poskille erikseen Max Factorin Lasting Performancea (väri 100 Fair) joka on koostumukseltaan paljon paksumpaa ja peittävämpää. Peitepuikkona toimi aina uskollinen Max Factorin Erace kynä, jota saikin tässä meikissä käyttää melko paljon jotta sai kaikki pienimmätkin virheet piiloon.


Highlighter oli tässä meikissä yksi uusimmista ostoksistani eli e.l.f.:in Mineral Glow, joka todisti itsensä tässä meikissä paremmaksi kuin aluksi edes uskoin. Levitettäessä se todellakin tuo iholle hohtoa, mutta ei liikaa. Poskipuna on myös e.l.f.:iltä, Mineral Blush ja värinä Joy. Silmien ja kulmakarvojen alle käytin vielä hieman e.l.f.:in Shimmer paletilta vaaleinta väriä korostukseen, pääsi tämäkin tuote siis testattavaksi. Tuote oli ehkä hieman liian nestemäistä, joten sen levittäminen voi olla vaikeaa, mutta kun tarpeeksi jaksoi hinkata niin se jätti ihan mukavan hohtavan pinnan.


Silmämeikki oli toodella basic. Ensin käytin Sleekin Ultra Mattes V1 paletilta väriä Bammi, joka on aivan kirkkaan keltainen, ja tein sillä paksut rajaukset silmiin (tätä ennen tietenkin luomiväri primeri ja vaalea pohjaluomiväri). Tämän jälkeen vain nestemäisellä eyelinerilla rajaukset sekä ylä- että alaluomelle ja ripsiväri. 


Pohjameikkiin siis kului varmasti viisinkertaisesti aikaa silmämeikkiin verrattuna, silmät tein vähän sutaisten, lähinnä halusin vain nähdä miltä keltainen silmämeikki näyttäisi. Lopputulos oli itseasiassa mielestäni ihan hauska, ja pohjameikki sopisi varmasti tilanteeseen jossa tietää joutuvansa kameran eteen. Tietenkin jokaisen luusto on erilainen joten samanlaiset varjostukset ja korostukset eivät sovi kaikille. Ainiin, huuliin käytin vielä Too Facedin Love Sweet Love paletissa olevaa Bubble Gum nimistä huulikiiltoa. 

Tulipas sekalainen selitys. Pahoittelen tätä sekamelskaa, pää nyt ei jotenkin saa aikaiseksi mitään fiksuja ja loogisia lauseita. Tässä lähiaikoina koitan saada aikaiseksi yhden tai kaksi videopostausta. Varmaan kuvailen kyseiset videot lähipäivinä ja sitten taas laiskottelen viikon pari niitten editoinnissa. Mutta tulossa on kuitenkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti