24. kesäkuuta 2013

Shopping and Surprises!

Heipähei! Juhannus meni tänäkin vuonna rauhallisissa merkeissä, ja vielä sunnuntaina käväistiin muutaman kaverin kanssa Heurekassa. Yleisesti mukava jussi, ei tarvinnut tehdä oikein mitään ja sai vaan lepäillä. Postailuja en juhannuksena saanut aikaiseksi joten vähän rikoin tuota postaus per viikko lupaustani mutta koitan korjailla asiaa ja postailla tällä viikolla kahdesti!


Tänään sitten kävin hakemassa postiin tulleen Bootz:in paketin, joka olikin postissa istunut jo muutaman päivän mutten ollut siitä mitään ilmoitusta ennen juhannusta saanut. Tätä pakettia olenkin odotellut!


Paketista paljastui siis vähän aika tilaamani Ash:in Virgin tennarit, värinä nude ja materiaali on nappanahkaa. Viime vuoden oli töissä paikassa missä kävelin kuusi päivää viikossa, ja näin tuhosin kirjaimellisesti kaikki tennarini ennen kun tajusin alkaa käyttämään lenkkareita. Kun törmäsin näihin Bootzin sivuilla oli pakko pakko tehdä tilaus!


Kengät on tosi mukavat jaloissa ja niissä on kunnon pohja. En enää ikinä osta kenkiä joissa ei ole kunnollista pohjaa, sillä ei saa muuta kuin jalat kipeäksi. Lisäksi sivuilla olevat vetoketjut tekevät jalkoihin vetämisestä paljon helpompaa. Ihan mahtava ostos siis, varmaan tulevat olemaan yhdet lempikengistäni!

Noh, sitten avokki tuli kotiin, käsissään toinen Bootzin paketti. Mietin hetken olinko tilannut jotain muutakin ja unohtanut koko jutun. Ehei, kyseessä oli synttärilahjani jonka hätäinen poikaystäväni halusi jo antaa vaikka synttäreihini on vielä kuukausi aikaa. Jokainen minut tunteva tietää kuinka kärsimätön olen lahjojen avaamisen suhteen, joten en sitten voinut odottaa vaan suostuin avaamaan paketin heti.


Ja huh huh mitä paketista löytyi! Paketissa oli Royal Republiqin Royal Bag -laukku, jota olin katsellut jo aikoja sitten mutta en ollut löytänyt lompakosta sopivaa lovea. Muistan avokkini tuolloin jopa sanoneen että vähän liian kallis. No ei näköjään ollut enää! Ihmettelen miten ukkeli oli muistanut aivan tarkalleen minkä Royal Republiqin halusin. Laukun materiaali on nahkaa ja väri konjakki. Laukku on pituudeltaan noin 50 cm eli toodella tilava, mutta kaikki laukkuni tuppaavat olemaan isoa kokoa, en osaa edes kulkea minkään pikkulaukun kanssa. Tykkään kuljettaa puolta omaisuutta mukanani, menin sitten reissuun tai lähikauppaan.

Näihin fiiliksiin siis tällä kertaa. Taidan tehdä kaakaota ja mennä fiilistelemään laukun mukana saamaani Erinin uutta levyä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti