6. heinäkuuta 2013

Haaste: 5 minute makeup

Elikkäs, sain tämmöisen haasteen tapaisen kuin meikki viidessä minuutissa. Haaste aloitetaan siis täysin meikittä, ja viidessä minuutissa pitää saada aikaiseksi sellainen meikki jolla voisit lähteä pihalle. Täytyy myöntää että tämä osoittautui helpommaksi kun oletin! Aamuisin käytän meikin tekemiseen noin 20-30 minuuttia, enkä tee paljoa enempää kuin mitä videolla. Tosin käytän enemmän aikaa pohjameikin tekoon ja viimeistelyyn ja saatan tehdä luomivärillä hennot varjostukset, mutta yleisesti ottaen tämä meni hyvin. Aikaa olisi jäänyt enemmänkin jos en olisi unohtanut ottaa alussa esille poskipunasivellintä ja tiputtanut kulmakynää lattialle kesken videon, mutta sain tehtyä meikin loppuun annetun ajan sisällä. Ihan hauska tietää että tähän tarvittaessa kykenee!Videon viimeistelyvaiheessa video meni vähän... lyttyyn, en tiedä miksi, mutta eipä tuo hirveästi häiritse.


Tässä meikit joita käytin videolla. Vasemmalta oikealle: Max Factor Erace peitepuikko, Yves Rocher Sexy Pulp mascara, nestemäinen eyeliner (merkki ???), Loreal kulmakynä, Yves Rocher Sexy Pulp huulikiilto, Maybeline Fit Me meikkivoide, Too Faced Love Sweet Love paletti sekä ylhäällä Body Collectionin Blusher Set.


Ja tässä parempi kuva vielä lopputuloksesta. Kulmien kanssa kieltämättä tuli kiire, yleensä käytän niiden tekoon paljon kauemmin aikaa, mutta esimerkiksi nestemäisen eyelinerin käyttö, jota aluksi epäröin mutta päätin käyttää koska se kuuluu perusmeikkiini, osoittautuikin yllättävän helpoksi hommaksi parilla vedolla.

Haluan haastaa Taikan tekemään tämän haasteen! Tämän voi toteuttaa vaikka ihan vaan kuvina, vaikkapa pelkästään lopputuloksesta jos ei videota halua tehdä, mutta myönnän että tämä oli hauska videoida, varsinkin kun neljän minuutin jälkeen alkoi paniikki iskemään.

3 kommenttia:

 1. Teitpä näppärän näköisesti meikin noin lyhyessä ajassa! Ei huomannut kyllä yhtään että olisi edes tullut kiire :)

  VastaaPoista
 2. Toi on Elfin eyeliner! Se lukee mustalla siinä kyljessä :-D Hajosin sun ilmeelle kun tiputit sen kynän, hahahah.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Kiitos! Lopussa alkoi ehkä vähän tulla kiire kulmien kanssa. :)

  Taika: Noniin! Se nimi on kulunut siitä kokonaan pois, mutta hyvä tietää kun päivittäisessä käytössä. :D Hajoilin itekkin ilmeelle kun editoin videoo.

  VastaaPoista