30. heinäkuuta 2013

Ripsienpidennykset

Olen jo parisen vuotta käyttänyt ripsienpidennyksiä, välillä taukoa pitäen, ajattelin näistä hieman kertoa. Jäin koukkuun sen jälkeen kun ystäväni meni ripsienpidennyskurssille ja lupauduin tälle malliksi. Huomasin kuinka paljon pidennykset nopeuttivat aamutoimiani, ja hieman dramaattisemmankin meikin sai tehtyä ilman irtoripsiä. Kuulun tähän luokkaan joka ei lähde ulos ilman meikkiä (no, ehkä lähikauppaan ja viemään roskia), mutta pidennysten kanssa riitti pieni määrä peitepuikkoa jos halusi päästä helpolla.Pääideahan ripsienpidennyksissä on yksinkertaisesti se, että yksittäiset kuituripset kiinnitetään siihen tarkoitukseen tarkoitetulla vahvalla ripsiliimalla oman ripsen juureen. Varsinkin ensimmäisellä laittokerralla ripset saattavat irrota omasta ja kaverien kokemuksesta nopeasti, ihan vaan siksi että ripsien kanssa eläminen vaatii hieman enemmän aikaa ja vaivaa johon ei ole tottunut. Naama tyynyssä nukkuminen ei tule kysymykseenkään, kuten ei myöskään silmien hierominen ja tiettyjä silmämeikin poistoaineita kannattaa välttää. Totesin kuitenkin itse että näihin rutiineihin tottuu nopeasti jonka jälkeen ripset kestävät viikkoja ennen kun tarvitsevat huoltoa.Jos aikoo hankkia ripsienpidennykset pidempään käyttöön, kannattaa silti toisinaan ne poistattaa ja pitää pari kuukautta taukoa. Ripsien pidennykset kuluttavat omia ripsiä ja pitempi aikainen käyttö voi aiheuttaa ripsien harvenemisen. Itse pitäessäni taukoa pidennyksistä käytän kuurina Talikan ripsiseerumia.

Itse suosittelisin olemaan tarkka kenellä pidennykset käy ottamassa. Kannattaa valita henkilö jolla on hommaan tarvittava koulutus ja mielellään jopa todistus siitä, kyseessä ovat kuitenkin silmäsi. Väärin laitettuna ja vääriä tuotteita käytettynä ripset irtoavat nopeasti, vahingoittavat omia ripsiäsi tai pahimmillaan voi aiheuttaa jopa tulehduksen. Ripsienpidennykset eivät kuitenkaan ole halpoja, joten samantein kannattaa investoida henkilöön joka homman tekee kunnolla. Itse käyn ripset ottamassa ystävälläni Heidillä, joka tekee Tampereella ripsiä kahdessa toimipisteessä toiminimellä Kauneus ja Hyvinvointi Hede's.

Huomenna saatetaankin Taikan kanssa taas kyhäillä jotain yhteispostausta! Siitä enemmän sitten myöhemmin viikolla. Heido!

edit// Uudemman ja tarkemman postauksen ripsienpidennyksistä voi lukea täältä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti