25. lokakuuta 2013

Swap

Idea tähän swappiin lähti Taikalta varmaan pari kuukautta sitten. Idea on siis se että me molemmat ostamme kosmetiikkaa, josta olemme itse kiinnostuneita ja haluamme toisen kokeilevan, noin 50 eurolla jonka jälkeen vaihdamme tuotepaketit keskenämme. Hommahan lähti meillä molemmilla ihan lapasesta, ja molempien pakettien loppuhinta on varmaankin lähemmäs 100 euroa. Noh, Taikan paketin sain Taikalta jo eilen, omaani en vielä eteenpäin antanut kun kaksi swappiin tulevaa tuotetta on vielä Turun postissa (miksi kaikki pakettini jumahtavat Turkuun pitkiksi ajoiksi?!) joista toisesta on yksi tuote jonka ehdottomasti haluan pakettiin mukaan.


Kuvasta voitte varmasti päätellä että tämä meidän 50 euron budjetti jäi todellakin vain haaveeksi. Koska tämä tapahtui kuitenkin kummallekkin, tulimme todenneeksi että molempien paketit tulevat silti olemaan suhteellisen saman hintaisia. Noh, koska tuote määrä lähti meillä näin paljon lapasesta, teen postauksen swapissa olleista tuotteista muutamassa osiossa; silmät, huulet, kasvot ja iho (tai jotain muuta vastaavaa). Jo etukäteen sanon että paketissa jonka sain Taikalta oli muutama tuote joista olen todella innoissani, toivon että oma pakettini tuottaa Taikalle samanlaista intoa.

Suosittelen ketä tahansa kosmetiikasta kiinnostunutta kokeilemaan tälläista swappia. Sain itse swapin mukana monia tuotteita joita en varmaankaan olisi itse ostanut mutta tämän kokeilun jälkeen varmasti jäävät meikkivarastoni vakituotteeksi.

Loppuun vielä, että sain vihdosta viimein oman koneen ja asennettua jo lähes kaikki tarvittavat ohjelmat joten varmaan pääsen taas tähän bloggailun makuunkin enemmän. Täällä on nyt ollut vähän hiljaiseloa, sillä kuten jo aiemmin valitin, avon kone aiheutti minulle vaan päänsäryn kun mikään ei toiminut niinkuin olin tottunut toimivan. Nyt kun olen taas saanut oman koneen ja siihen omat asetukset joissa avon sanojen mukaan "ei ole mitään järkeä" helpottuu ihan perus jutut kuten kuvien muokkaus ja pelkästään siirto koneelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti