9. marraskuuta 2013

Organizing

Pahoittelen jo heti alkuun kuvien huonoa laatua. Otin kuvat illalla kohdevalaisimen alla joten tulos ei ollut paras mahdollinen, en vaan millään tuolloin jaksanut odottaa!

Taika vinkkasi minulle jonkin aikaa sitten Tigerissa myytävästä boksista, joka sopisi kuulemma täydellisesti kosmetiikan säilyttämiseen. Kuten jo aiemmassa postauksessa kerroin, meikeilleni ja muille kauneustuotteilleni ei tällä hetkellä ole mitään muuta paikkaa kuin kaksi muuttolaatikkoa makuuhuoneen lattialla, sillä muutossa luovuin vanhasta meikkipöydästäni sen ollessa liian syvä ainoaan paikkaan johon tässä uudessa kämpässä mahtuisi uusi pöytä. Kävin hakemassa tämän kivan värikkään ja kuvioidun boksin Tigerista, ja kotona se paljastuikin oikeaksi tilaihmeeksi.Tältä boksi siis näyttää ulkoa päin ja avattuna. Toisesta kuvasta huomaa jo kuinka paljon lokeroita laatikko kätki sisälleen; kuusi isoa ja neljä pientä.  
Lokerot ovat kooltaan täydellisiä kosmetiikan säilyttämiseen. Kaikki kulmakynistä huuliliitoihin ja puutereista irtoripsiin mahtui laatikkoon ilman mitään ongelmia ja tilaakin jäi vielä! Pienet lokerot olivat kuin mitotettu huulipunille ja pariin isompaan lokeroon sain jopa mahdutettua kaikki irtoluomivärinappini (paitsi nyt kun sain niitä swapissa lisää).


Olen jo muutosta lähtien etsinyt uutta meikkipöytää mutta oikean kokoisen löytäminen on tuntunut ihan mahdottomalta tehtävältä. Paikka makuuhuoneessa mihin pöydän olisi tarkoitus tulla, on pitkä seinustan pätkä, johon ei kuitenkaan pysty laittamaan kovin syvää pöytää sillä muuten se peittäisi parvekkeen oven. Etsin vähän aika sitten avolle tietokonepöytää ikean sivuilta ja törmäsin tähän Vittsjö tietokonepöytään joka olisi ollut aivan täydellisen kokoinen kyseiseen kohtaan. Arvatkaapa vaan löytyikö pöytää enää ikean sivuilta kun tänään kävin kurkkaamassa? Eipä tietenkään. Toivon todella että kyseinen pöytä palaa valikoimaan jossain vaiheessa, tai että valikoimaan saadaan toinen edes mitoiltaan vastaava pöytä. About 40cm tai alle syvän pöydän löytäminen on vaikeaa, varsinkin kun sen pitäisi sitten olla vielä pitkulainen että siihen mahtuisi jotain laittamaankin. Noh, ehkä joulun jälkeen sitten. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti