13. toukokuuta 2014

11 Faktaa ja Kysymystä

Jossu heitti minulle tällaisen "haasteen" blogissaan, jonka sain jopa nyt toteutettua. En tätä passaa kellekään eteenpäin, mutta tehkää toki jos haluatte!

Ideana on siis että kerron ensin 11 faktaa itsestäni ja sen jälkeen vastaan 11 Jossun minulta kysymään kysymykseen.

Faktat

1. Olen äärimmäisen epäjärjestelmällinen ihminen. Päällisin puolin koti on aina lähes aina siisti, mutta älkää tosiaan avatko mitään kaapin ovia!

2. Vihaan ylimääräisiä ääniä, en voi sietää esim. pöydän naputtelua kynällä, purkkapallon poksuttelua tai viheltelyä. Meinasi lähteä järki kun jouduin kerran kuuntelemaan puolen tunnin bussimatkan ajan kun joku vanha mies mässytti sullaan.

3. Olen yöeläin. Ihan sama olenko herännyt kello kuusi aamulla ja nukkunut edellisen yön huonosti, mitä lähemmäs puolta yötä lähestytään, sitä virkeämmäksi muutun. Yleensä joudun vain pakottamaan itseni nukkumaan kahdentoista aikoihin että jaksan herätä aamulla kun juniori herää...

4. ...kun taas aikaisiin aamuihin en opi ikinä. Olen tehnyt töitä raksalla sekä kaupassa, joissa työpäivä alkoi 6-7 aamulla, eli herätys oli neljältä, mutta en ikinä tottunut siihen. Joka aamu herätys oli yhtä kidutusta ja ulko-ovella oltiin lähellä porua kun halusin vaan takaisin nukkumaan. Edelleenkin nappaan juniorin aamusyötön jälkeen kainaloon sänkyyn ja viivyttelen peiton alla niin kauan kun mahdollista.

5. En osaa kokata lähes yhtään. Paella, makaronilaatikko, kala ja lätyt ovat ainoita ruokia mitkä osaan tehdä hyvin...

6. ... mutta siltikään en syö lähes koskaan eineksiä tai mitään valmisruokia. Onneksi on mies joka osaa tehdä ruokaa, muuten varmaan nääntyisin!


 7. Vihaan kylmää. Voisin pysyä koko talven sisällä, ihan sama vaikka on lunta ja muuta.

8. Kaksi pahinta "heikkouttani" ovat kosmetiikka ja kengät.

9. Tylsistyn helposti. Alan katsomaan leffoja ja tv-ohjelmia, lukemaan kirjoja yms. mutta jätän ne usein kesken. En myöskään pysty vain katsomaan tv:tä vaan samaan aikaan minun on pakko surffailla netissä tai vaikka pelata puhelimella.

10. En ole nähnyt Titanicia.

11. Googletan lähes kaiken. Varsinkin kaikki terveydelliset jutut tykkään diagnosoida ensin googlen avulla, aiheuttaa itselleni paniikin ja vasta sitten miettiä omalla järjellä tai hankkiutua lääkäriin.Kysymykset

1. Mitä ruokaa ja/tai ruoka-ainetta et voi sietää? Entä juomaa (alkoholikin lasketaan)?
Tämä on vaikea koska pidän itseäni melko kaikki ruokaisena (ja juomaisena). Kalan mäti ja munakoiso on vähän semmosia yäk-ruokia mielestäni. Kotikalja ei myöskään kuulu lemppareihin.

2. Mikä on lempi vuodenaikasi? Mistä asiasta / asioista pidät eniten tässä vuodenajassa?
Aaa kesä! Ainakin sillon kun ei ole liian kuuma tai perus sateinen suomen kesä. Pidän eniten siitä että ulos voi lähteä ilman hirveää varustautumista ja ulkona on muutenkin kiva olla kun ei kastu / jäädy.

3.Jos saisit asua missä päin maailmaa tahansa, missä haluaisit asua ja miksi?
Lontoossa! Lontoon fiilis on niin mahtava, ja siellä tuntuu että ihminen saa olla ja näyttää ihan miltä tahansa eikä ihmiset katso kieroon.


4. Mikä on lemppari artisti/bändi tällä hetkellä? Jos et osaa valita yhtä, kerro pari.
Apua vaikee! The Pierces on pitkä aikainen lemppari, mutta viimeaikoina olen kuunnellut paljon Aviciita ja Iggy Azaleaa.

5. Mitä väriä vihaat sisustuksessa/päälläsi/missä tahansa?
En sanoisi vihaavani suoranaisesti mitään mutta keltanen on semmoinen väri joka ei oikein iske.

6. Jos saisit nyt 100 000€, mitä tekisit rahoilla?
Olisin tylsä ja maksaisin laskuja ja ostaisin asunnon. Tai ainakin osan asunnosta.

7. Onko sinulla jotain/jokin outo tapa, jota toistat arkisissa rutiineissa (liittyen esim. siivoukseen, pukeutumiseen, netissä surffailuun...)?
Öh... Se kaiken googlettaminen voisi olla yksi niistä? Pesen myöskin käsienpesualtaan joka kerta vessassa käydessäni.


8. Kauanko sinulla menee laittautumiseen, jos lähdet ulos? Oli kyse bilettämisestä tai töihin menosta, vai onko näilläkin eroa?
Todellakin on! Halutessani pystyn tekemään arkimeikkini 5 minuutissa (tämä on todistettu täällä) mutta pystyn käyttämään siihen myös vaikka tunnin, samaan meikkiin siis. Bilettämään lähtiessä laittautumiseen menee helposti tunnin verran.

9. Haluatko joskus naimisiin? Ja jos joo, millaiset juhlat haluat (=isot, kirkkohäät, prameat, paljon vieraita, isot polttarit ymsyms)?
Haluan, ollaan tästä miehen kanssa puhuttukin mutta ei ole vielä ajankohtaista. Selvää on kuitenkin se että meille ei tule kirkkohäitä, kun ei kumpikaan kirkkoon kuuluta, mutta sen sijaan haluan jonkun hienon, omannäköiseni ja mieluiten aika modernin juhlapaikan, pöytiin tarjoilun ja JUURI sellaisen mekon minkä ikinä sitten haluankin. Polttareita en halua, ainakaan semmoisia missä joutuisin juoksemaan ympäri kaupunkia jossain kostuumissa tekemässä tehtäviä, mieluiten ihan vaan rento ilta kaveriporukalla ja pari hyvää viinipulloa.

10. Mikä on ärsyttävin ihmisryhmä/aate/pukeutumistyyli/piirre ihmisissä, mitä et voi sietää?
Haluasin sanoa hipsterit, mutta oikeastaan kaikki tämmöiset äärimmäisen erilaisuuden hakijat. Ihmiset pukeutuu ja käyttäytyy ihan naurettavilla tavoilla vaan sen takia että haluaa olla niin erilaisia muista kun mahdollista. Mikäs siinä jos tykkää sateenkaariväreistä tms. mutta sitten niistä pitäisi nimenomaan oikeasti tykätä, eikä pukeutua niin vaan koska haluaa erottua massasta.

11. Mikä on unelmatyösi?

Kaksi vaihtoehtoa; kirjailija tai joku työ missä saa työskennellä nuorten kanssa. 

---------------------------------------

Tajusin myös että 3.5 oli blogini 1-vuotissynttärit! Vähän missasin tämän tapahtuman, ehkä ensi vuonna sitten.

7 kommenttia:

 1. 9 ja 11 tossa ekassa osassa pätee täysin muhun myös ;) ja onnea blogille!^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tohtori Google on petollinen terveysneuvoja, joinakin päivinä on syöpä ja toisina malaria.

   Poista
 2. Hahaa! Valhe! Olet nähnyt Titanicin, koska katsoimme sen Lahdessa kun oltiin Anun luona kylässä... Olit ehkä 4 vuotta :D

  T: Ei Keijo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanko oikeesti? En kyllä muista. :D Olenko mä elänyt valheessa koko ikäni?

   Poista