24. toukokuuta 2014

Muuttojuttuja

Muutama päivä sitten päätin että nyt saa riittää meille tämä kaksiossa asuminen. Poju on vedellyt jo pari kuukautta täysiä yöunia ja itse olen taas todella herkkäuninen ja herään jokaiseen pinnasängystä kuuluvaan inahdukseen ja tuhinaan. Pistin asuntohakemuksen menemään, enkä ihan tosissani uskonut että sieltä mitään kuuluisi ainakaan pariin kuukauteen sillä hain vain tietyn hintaista ja kokoista asuntoa vain yhdeltä alueelta. Ollaan ukon kanssa kiinnytty tähän nykyiseen asuinalueeseen, sillä kaikki palvelut ovat kävelymatkan päässä kuten myös työpaikkani, ja keskustaan pääsee tarvittaessa parissakymmenessä minuutissa. Noh, menipä jopa kaksi tuntia kun sain tekstiviestillä asuntotarjouksen samasta talosta missä jo asumme, mutta kerrosta alempaa.

Oli miehelle kiva ylläri tulla kotiin kun ilmoitin että huomenna mennään sitten muuten katsomaan uutta asuntoa, kun en raukkaparalle ollut kertonut mitään muuttoaikeistani. En onneksi saanut tälle idealle hirveästi vastaväitteitä, ja seuraavana päivänä tehtiinkin yhdessä päätös muuttaa uuteen asuntoon.


Samalla saan taas luvan vinguttaa visaa, kun saadaankin yksi uusi huone sisustettavaksi. Aika paljon tavaraa tulee varmaan taas hankittua IKEA:sta, ainakin kaikkea pientä. Olen oman sisustuksen suhteen aika tylsä ja pitäydyn neutraaleissa väreissä kuten mustassa, harmaassa ja valkoisessa, mutta juniorin huoneeseen olisi kiva saada näitten neutraalien sävyjen lisäksi jotain väripilkkuja!


Kyselin jo siskolta ferm living:in tyynyistä jotka on aivan pakko saada pojun huoneeseen! Hakusessa on vielä joku simppeli nojatuoli ja valaisin. Ukko yrittää jarrutella että onhan tässä vielä kuukausi aikaa eikä kaikkea tarvitse ostaa kerralla, että ehkä ne fermin tyynyt jäävät johonkin kesän Helsinki reissuun. Buu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti