15. kesäkuuta 2014

Urban Decay - Naked Basics

Hupsis, menipäs viikko taas nopeasti. Lupailin joskus postaavani vähintään kerran viikossa, josta koitan pitää kiinni vaikka se on näin kesäisin tosi vaikeaa! Nytkin ollaan vasta hetki sitten kotiuduttu viikonlopun mökkireissusta, pari viikon päästä olisi muutto ja sitten taas lahtö Ruotsiin. Toivotaan että kohta rauhoittuisi tämä meidän perheen aikataulu niin ehtisi sitten postailemaankin muutaman kerran viikossa.


Tajusin etten ole missään vaiheessa esitellyt blogissani monta kertaa ja jopa videopostauksen yhteydessä vilahtanutta luottoystävääni, nimittäin Urban Decayn Naked Basics -palettia! Mistä lienee moinen aivopieru johtunut, sillä Naked Basics paletilla teen pääasiassa kaikki arkimeikkini, sekä liikkeellä ollessani myös juhla ja iltameikkini sillä se on meikkipussini vakiovaruste pienen koonsa ja hyvän laatunsa takia. 


Paletti on pienestä koostaan huolimatta osoittanut monikäyttöisyytensä, koska sillä saa tehtyä helposti vaikkapa nude-, arki- tai smokeymeikin. Tällä paletilla onkin tehty meikkejä todella paljon!


Paletti koostuu kuudesta sävyistä, joista viisi ovat mattasävyjä ja yksi hieman shimmerinen. Hieman hohtavaa venus sävyä käytän päivittäisessä meikissäni silmän sisäkulmassa ja hieman kulmaluulla, iltameikkiin sillä saa taas hieman hohtoa koko luomelle. Sävyt foxy ja W.O.S eroavat toisistaan niin, että foxy taittaa enemmän keltaiseen kun taas W.O.S on enemmän vaaleanpunainen. W.O.S:ia käytän yleensä päivämeikissäni kokoluomelle, varjostan sävyllä faint ja häivytän sävyllä Naked 2. Paletin tummin sävy crave taas sopii täydellisesti mattasmokeyn tai vaan tummeman iltameikin tekoon. Kaikki sävyt ovat käytössä osoittautuneet todella pigmenttisiksi ja kestäviksi, ja napakan pakettinsa ansiosta Naked Basics paletti on myös täydellinen mukana kulkevan meikkipussin vakiovaruste. Vahvojen pigmenttiensä ansiosta paletti on myös osoittautunut todella kestäväksi, sillä napeissa on vain aivan pienet siveltimen aiheuttamat kulumapainaumat keskellä. Näitä ei siis tosiaan tarvi hinkkailla!

Tämän mininakedin takia olen jo hetken aikaa haaveillut täysikokoisen Naked paletin hankkimisesta, mutta ongelmaksi on tullut se että kun valittavana on jo kolme eri palettia niin en ole osannut päättää. Suuria ongelmia, kyllä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti