8. kesäkuuta 2014

YR Ultra Volume Mascara

Yves Rocherin Sexy Pulp ripsiväri on jo jonkun aikaan kuulunut kosmetiikkalemppareihini ja päivittäiseen meikkiini. Laatikossa muiden testausta vailla olevien ripsivärien joukossa oli jo hetken aikaa lojunut kultahylsyinen Yves Rocherin Ultra Volume ripsiväri, johon en ollut sen suurempaa huomiota kiinnittänyt ennen kuin molemmat Sexy Pulpit oli kulutettu loppuun.Pistin Ultra Volume ripsivärin testiin, ja totesin että se on ihan samanlainen kuin Sexy Pulp. Piti ihan käväistä Yves Rocherin sivuilla ja tarkistaa asia, ja niinhän se oli että kyseessä oli Sexy Pulpin limited edition, pakattuna vain kultaiseen hylsyyn. Nojoo, olisihan nimet voinut yhdistää toisiinsa, tästä pakkauksesta oli vain jätetty "Sexy Pulp" sanat pois, mutta itselläni ei ainakaan mitkään kellot hälyttänyt ennen kun avasin pakkauksen ja näin harjojen yhtäläisyyden.
Omille ripsilleni tämä siis sopii aivan täydellisesti niinkuin olettaa saatoin tältä "Sexy Pulp kopiolta", mutta en kyllä tietoisesti maksaisi tuotteesta kolmea euroa enemmän kuin alkuperäisestä versiosta vain kultaisen hylsyn takia.

Muistakaa osallistua myös arvontaan jos ette sitä vielä ole tehneet! Sieltä löytyy lisää YR:n kultahylsyisiä tuotteita. Hehheh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti