3. helmikuuta 2015

Kadonnutta meikkipöytää etsimässä

Sinne se vaan katosi! Tavaroitten alle nimittäin. Ihan "tosta vaan". Kun poitsu syntyi jäi meikkipöydän ääressä meikkaaminen oikeastaan kokonaan, ja vuoden verran olenkin hoitanut meikkaamisen lattialla, sohvalla ja viime aikoina keittiön pöydän ääressä. Siinä samaan aikaan makuuhuoneessa jöpöttävästä meikkipöydästä tuli sellainen romutaso johon tapasin heittää kaikki meikkijutut. Ja ylipäätään kosmetiikkajutut. Ja kaikki jutut joille en keksinyt mitään muuta paikkaa.

 photo 1mp-13.jpg

Viime aikoina sitten heräsin nyt kuitenkin siihen että olin alkanut taas bloggaamaan makuuhuoneessa, sillä sieltä löytyi nyt kuvausvalo ja myös omaa rauhaa. On nimittäin vähän hankalaa meikata kun pienet kädet samaan aikaan ovelasti repivät kaikki tavarat alas pöydältä, mihin vaan ylettää. Eli iso ukko ja pikku ukko pitäkööt olohuoneen silloin kun kuvailen ja kirjottelen! Mutta hei, eikös tossa ollut joskus joku pöytä? Niin, tossa romukasan kohdalla. Se olisi meinaan varmaan aika kätevä saada käyttöön!

 photo 2mp-9.jpg

Puolen tunnin, täyden roskapussin ja paketillisen siivousliinoja jälkeen, lopputulos oli tämä! Toin vessasta valollisen meikkipeilini takaisin pöydälle ja isompi ikean peili sai siirtyä syrjään. Tarkoituksena olisi myöhemmin ostaa seinälle ripustettava peili meikkipeilin rinnalle, ja seinälle muutama hylly. Jotkut valotkin seinällä olisi ihan hyödylliset.

Meikkikaappiani / -kokoelmaani en tässä nyt alkanut sen enempää raottamaan, mutta ehkä myöhemmin innostun sellaisenkin postauksen väsäilemään jos teitä sellainen kiinnostaa!

Millaiset teidän meikkipöytänne ovat? Putipuhtaita vai hallittuja kaaoksia?

6 kommenttia:

 1. Mulla meinaa lattialle kertyä kaikki laatikot ja testattavat tuotteet :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on pari laatikollista tuolla meikkipöydän alla sellaisia avaamattomia tuotteita, pitäisi ehkä laittaa ne johonkin näkyvämpään paikkaan niin ei unohtuisi! :D

   Poista
 2. Hallittu (niin varmaan...) kaaos! Pitäis kyl itekin oikeesti vähän järkkäillä...

  Ja meikkikokoelma kiinnostais! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ehkä pitäisi munkin sanoa "hallittu" kaaos. Kummasti se aina vaan lähtee lapasesta ja sotkua vaan ilmestyy. :)

   Poista
 3. Muakin kiinnostaisi nähdä sun meikkikokoelma!:)

  Mulla ei ole varsinaista meikkipöytää, vaan säilytän meikkejäni lipaston laatikossa ja meikkaan vähän missä sattuu. Yleensä ikkunan vieressä, pimeimpään vuodenaikaan suosiolla kylppärin vääristävässä valossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin on tullut kyllä häpeällisen vähän käytettyä tätä pöytää joka joskus oli "pakko saada". Pääasiassa tullut kanssa meikkailtua vähän missä milloinkin. :)

   Poista