8. helmikuuta 2015

Ulottuvuutta huulille

En meinannut sitten millään saada tänään postausta aikaiseksi. Postausta jonka piti siis jo ilmestyä eilen (hups). Oli taas vaan vähän semmoinen päivä, että kun yrittää aloittaa yhtä juttua niin huomaa kohta jo siirtyneensä seuraavaan vaikka ensimmäistäkään ei ole saatu vielä valmiiksi. Sen johdosta tämän päiväisen suursiivouksen tulos näyttää tällä hetkellä lähinnä pyörremyrskyltä. Ja samaten tämän postauksen kuvien laatu. 

Kuitenkin, asiaan! Olen viime aikoina innostunut enemmän ja enemmän huulimeikistä. Vielä vuosi sitten itselleni riitti kunhan sutaisi huulirasvan huulille, ihan maksimissaan jonkun nuden huulikiillon. Tässä tällainen äärihelppo vinkki millä huulille saa taiottua vähän enemmän ulottuvuutta!

 photo kollaasi3.jpg

1. Alkutilanne; huulille sutaistu vain kevyesti huulirasvaa
2. Valitse mieleinen huulipuna tai kiilto, mielellään mattasävy. Itse käytin essencen XXXL longlasting huulikiiltoa mattaefektillä sävyssä silky red
3. Seuraavaksi valitaan huulipunalle / -kiillolle kaveriksi shimmerinen luomiväri. Valitsin itse Too Facedin Smoky Eye paletista fashion smoke riviltä persikkaisen shimmersävyn, ja pyöräytin siinä sormeani pariin kertaan
4. Luomiväri taputellaan kevyesti alahuulen keskiosaan; eniten ihan keskelle ja hieman häivyttäen sivummalle
5. Valmis!

Tietenkin jos huulipunaa joutuu lisäämään, pitää tämä tehdä uudelleen, mutta kyseinen kikka on helppo ja nopea toteuttaa! Rohkeammat voi lähteä leikkimään jollain erikoisemmillakin korostussävyillä, mutta itse olen pitänyt kovasti tästä punaisen ja persikkaisen sävyn yhdistelmästä.

4 kommenttia: