1. helmikuuta 2015

MAC - Pullot mustissa

Ette arvaakaan kuinka innoissani olenkaan näistä tuotteista! Pääsin siis project10pan:issa siihen vaiheeseen, että kaksi sellaista tuotetta loppui joille minulla ei olekaan korvaajia. Ja sitä on meinaan odotettu kuin kuuta nousevaa, sillä Tampereen MAC:in piste Stockmannilla on kummitellut mielessäni siitä asti kun se sinne ilmestyi! Loppuneet tuotteet olivat meikkivoide ja peitevoide.


 photo 1mp-12.jpg

Lähdetään liikkeelle vaikka siitä että nämä ovat ensimmäiset MAC:in tuotteet jotka olen koskaan ostanut. Tarkoituksenahan on ollut jo vaikka kuinka kauan ostaa varsinkin muutama MAC:in pohjatuote ja huulipuna, mutta en itse tilaa pohjatuotteita ikinä netistä tai kokeilematta, ja Helsingin Stockmannillekaan en ole pahemmin eksynyt. Jo nämä mustat paketit saivat meikäläisen ihan täpinöihin!

 photo 2mk2P.jpg

Stockmannilta poistuin siis kahta MAC:in tuotetta rikkaampana. Mukaan lähti mineralize moisture SPF 15 meikkivoide (sävy NW 13) sekä pro longwear peitevoide (sävy NW 15). Meikkivoiteen valitsin lähinnä sen perusteella, mikä sopii parhaiten kuivalle iholleni, ja peitevoiteen sen perusteella mikä sopisi parhaiten peittämään tummia silmänalusia ja kestäisi koko päivän.

 photo 3mp-7.jpg

Vasemmalla ilman peitevoidetta ja oikealla peitevoiteen kanssa. Käytin peitevoidetta silmien alle peittämään väsymysen merkkejä, ja hieman nenän sivuille joissa ihollani on taipumusta punoittaa meikkivoiteenkin läpi. Pro longwear on todella nestemäistä, jonka takia minulla oli sen peittävyydestä aluksi omat epäilykseni. Peitevoide osoitti kuitenkin epäilykset nopeasti vääriksi, sillä kuten kuvista näkyy, se peitti todella pienellä määrällä tuotetta tummat silmänaluset ja punoitukset paremmin kuin hyvin. 

Peitevoide on pumppupullossa, jonka kanssa saa olla todella varovainen sillä tuotetta lorahtaa helposti ulos puolet enemmän kuin mitä tarvitsee. Omana vinkkinäni tämän kanssa on, ettei paina pumppua loppuun asti vaa hitaasti vain puoliväliin. Tämä määrä riitti omille kasvoilleni.

 photo 4mp-1.jpg

Vasemmalla ilman meikkivoidetta ja oikealla meikkivoiteen kanssa. Meikkivoide jätti iholle kauniin hehkun joka pintakuivalta iholtani yleensä uupuu. Se tasoitti hyvin ihon pienet virheet ja tuntui iholla kevyeltä. Meikkivoide myös jättää kivan kosteuttavan tunteen kasvoille joka kuivalla iholla on ehdottomasti plussaa! Siveltimen sain heittää tämän meikkivoiteen kanssa hiiteen sillä se jätti iholle aivan liian  paksun kerroksen, eikä ollut tarpeeksi nopea tapa levittää meikkivoidetta. Tämän kanssa meinaan saa olla aika nopea, sillä se kuivahtaa nopeasti! Itse koin parhaaksi tavaksi meikkivoiteen levittämiseen joko sieni tai sormet. 

Kun project10pan loppuu niin taidankin palkita itseni parilla MAC:in punalla, nyt kun olen näiden makuun päässyt!

4 kommenttia:

 1. Mä olen harkinnut seuraavaksi MAC-meikkivoidekokeilukseni Studio Sculptia, mutta tämän postauksen jälkeen en ookaan enää niin varma valinnastani. Toi sun meikkivoide näyttää nimittäin superhyvältä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Studio Sculpt oli mun toinen vaihtoehto, mutta päädyin sitten tähän kevyempään ns. arkimeikkivoiteeseen! Luulen että tulee sekin ostettua projektin loputtua semmoiseksi iltameikkivoiteeksi kun haluaa vähän peittävämmän lopputuloksen. :)

   Poista
 2. Olipa kiva lukea mielipidettä tuosta meikkivoiteesta, kuulostaa mielenkiintoiselta. Mä olen kokeillut vain Studio Fix Fluidia, joka sitten onkin peittävä ja ekstrapysyvä (mutta älyttömän hyvä).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku tommoinen peittävämpi MACin peitevoidekin kyllä kiinnostaisi, mutta mineralize moisture on kyllä ihan nappivalinta arkikäyttöön. :)

   Poista