12. joulukuuta 2013

Scents in Jars


Tein Yves Rocherille tilauksen jo jonkin aikaa sitten, ja mukaan tilaukseen tarttui muutama tuoksukynttiläkin. Olen ihan hulluna tuoksukynttilöihin, varsinkin lasipurkeissa oleviin, niissä vaan on se oma tunnelmansa. Ihan unelmia olisi Yankee Candlen isot tuoksukynttiläpurkit, mutta toistaiseksi en ole vielä raaskinut maksaa melkein 30e kynttilästä, varsinkaan kun ne pitäisi netistä tilata ja näin ollen niitä ei pääse haistelemaan etukäteen. Ehkä jos jollain reissulla sattuisi osumaan johonkin paikkaan missä kyseisiä kynttilöitä myydään, voisin pari ostaa. Kotona tuoksukynttilöitä löytyy pieni varasto (laatikko) mitä olen varsinkin joulun alla kerryttänyt. Yvesiltä nyt kuitenkin tilailin seuraavat kynttilät, eli niistä vähän mielipidettä.



Sitruuna-Vanilja
"Levittää kotiisi vastustamattoman ihanaa sitruunan ja vaniljan tuoksua, joka tuo mieleen vanhanajan karamellit."

Tästä tuoksusta tosiaan tulee mieleen joku lapsuuden asia, en vaan saa mieleeni mikä. Vaniljan tuoksu on ehdottomasti päällimäisenä, sitruunan tuoksu enemmänkin vain häivähdys mutta kieltämättä tuo ehkä pientä raikkautta tuoksuun. Olisin silti halunnut hieman enemmän sitruunan tuoksua, kerta se oli nimessäkin mainittu ensimmäisenä. Hyvän tuoksuinen kuitenkin, ei liian vahva! Purkki ei kyllä ole hirveän nätti, ainakaan omaan silmääni, mutta eipä tuo hirveästi huomiotakaan herätä.



Comme une Evidence
"Luo kotiisi Comme une Evidence eau de parfumin kukkaisten ja metsäisten tuoksuvivahteiden ihana harmonia."

Pitää heti alkuun sanoa että ostin tämän kynttilän ihan vaan siitä syystä että purkki on niin kivan näköinen! Kun kynttilän sytyttää niin kynttilästä tulee todella nätti lämmin valo vaaleanpunaisen purkin läpi, jotenkin tämän kynttilän ulkonäkö vain iski. Tuoksu onkin sitten toinen asia. Tuoksu ei ole missään tapauksessa paha, mutta todella vahva hajuveden tuoksu. Huomasin että kun kynttilä oli palanut parisen tuntia niin alkoi särkemään päätä. Mutta kun pikkuisen kerrallaan antaa palaa niin toimii kyllä.



Vanille Collect OR
"Herkullinen ja voimakas tuoksu."

Tämän kynttilän kuvailuun ei kyllä oltu hirveästi panostettu, mutta tuoksu ja paketti puhuvat puolestaan. Kun tätä vertasi sitruuna-vanilja kynttilään huomasi kuinka paljon pehmeämpi, melkein toffeemainen, tuoksu tässä on. Yleensä suosin raikkaita tuoksuja mutta nyt joulusta inspiroituneena tämänkin ostin. Jo pelkästään kynttilän laatikko antaa kynttilästä hieman "luksusvaikutelman" ja myös itse kynttilä on ihan kaunis.



Pomme Delice Apple Delight
"Herkullinen ja miellyttävä tuoksu kotiisi."

Tässä vähän sama juttu kun edellisessä Vanille Collect OR:in kynttilässä; laatikossa olevaan kuvailuun olisi voitu mielestäni panostaa hieman enemmän. Oli miten oli, tämä oli ehdottomasti lempparini näistä kynttilöistä. Kynttilä tuoksuu todella makealle omenalle, eli tuoksussa on havaittavissa pientä omenalle ominaista kirpeyttä eikä siis tee tuoksusta liian "raskasta". Myös purkki on ihan kaunis, tarpeeksi yksinkertainen ja jouluinen kultaisen värinsä puolesta. Koska kynttilä on limited edition, nyt harmittaa oikeasti että tilasin näitä vaan yhden, sillä enää en Yvesin verkkokaupassa näitä nähnyt. En millään raaskisi tätä polttaa kun tiedän etten toista pysty tilaamaan.

2 kommenttia:

  1. Toi omppukynttilä oli viime vuoden joulutuotteita joten siks niitä ei lisääkään tuu enää :< mul oli toi kans viime vuonna!

    VastaaPoista
  2. Pitää alkaa tutkimaan josko löytäisi vastaavantuoksuisen jostain muualta. Jos olisin tiennyt ettei noita enää myydä niin olisin ostanut varaston tyhjäksi. :D

    VastaaPoista