20. joulukuuta 2013

Sleek - Aqua Collection

Meillä oli tänään Taikan ja Tuulian kanssa meidän joka vuoden perinteiset paketoijaiset, joidenka ideana on siis että fiksuina ihmisinä raahataan kaikki paketoitavat lahjat yhden luokse meistä, paketoidaan lahjat, juodaan glögiä ja lopuksi sitten vielä vaihdetaan lahjoja keskenämme. Tätä perinnettä ollaan jatkettu jo viisi vuotta, ensi vuonna taas uudelleen! Tänä vuonna ainakin omalla kohdallani oli lahjojen hankintä lähtenyt vähän lapasesta, ja sain raahata Taikan luo lahjoja kaksi ikean kassillista sekä matkalla kävin vielä nappaamassa postista yhden ison paketin (onneksi oli kuski mukana, ei olisi tuo raahaminen bussissa onnistunut millään).

Kuva Taikan blogista.

Samalla sitten halusin testailla Taikan vihreisiin silmiin Sleekin Aqua Collection -palettia, ja erityisesti siinä olevia lämpimiä helmiäisvärejä. Olen jo pitempään puhunut Taikalle että haluan väsätä hänelle tietynvärisen meikin ja tänään päätettiin se sitten toteuttaa.



Toiselle meikkiä tehdessä huomaa kuinka varsinkin eri silmien värit tekevät meikistä ihan eri näköisen! Taikalla kun on suuret, vihreät silmät, niin tämä meikki oli mielestäni juuri parhaimmillaan hänellä.



Meikki on siis tehty Sleekin Aqua Collection paletilla, josta löytyy kuva ja hieman enemmän infoa aiemmassa postauksessani See as Sleek. Silmän sisäkulmaan ja alaosaan on käytetty valkoista helmiäisväriä Oyster (ja myös kulmien alle), luomen keskelle Pink Jewel nimistä sävyä, varjostukseen yhtä kolmesta paletin mattasävystä Deep Water sekä häivytykseen hennon roosan väristä helmiäissävyä nimeltään Reflection. Lisäsin myös silmän alanurkkaan kajaalia kehystämään Oyster sävyn päälle Night Sky nimistä mattaviolettia. Olisin halunnut viimeistellä meikin valkoisella kajaalilla, mutta omani oli kotona ja Taika ei kyseistä kynää omistanut joten jätin sitten sisärajaukset tekemättä kokonaan. Tätä oli muuten ihan hauska tehdä, Taikalla on isot silmät ja ns. paljon luomitilaa joten väreillä pääsee vähän leikkimään hänelle meikkiä tehdessä!

Loppuilllan fiilistelen isoa lahjakasaa ja pian olevaa joulua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti