23. huhtikuuta 2014

Kasvomeikin Top 9

Olin aika pitkään ihan ummikko siitä, mitä kaikkea kasvomeikkiin voi kuulua. Pitkän aikaan kasvomeikkini koostui pelkästään peitepuikosta sekä meikkivoiteesta, kunnes jonkun ahaa-elämyksen kautta tajusin että hei, näitä kasvotuotteitahan on vaikka kuinka paljon ja niillä voi tehdä vaikka mitä. Tajusin siinä samalla ettei ihoni tarvitse raskasta ja superpeittävää meikkivoidetta ja että niihin aikoihin käyttämäni peitepuikko oli ihan liian keltainen. Heh heh, noo virheistä oppii. Pikkuhiljaa aloin kerryttämään kasvomeikkikokoelmaani poskipunilla, aurinkopuutereilla ja highlightereilla, sekä uusilla concealereilla ja peitepuikoilla sekä parilla erilaisella meikkivoiteella.


Muutamat lempparit olen löytänyt, jotka ovat vain yksinkertaisesti osoittautuneet parhaiksi omassa käytössäni.


Päivittäisessä meikissäni käytän Lily Lolon mineraalimeikkivoidetta, kun taas hieman peittävämpää pohjaa tehdessäni Max Factorin CC voidetta. Max Factorin CC voide on toistaiseksi ainut CC voide joka on ollut tarpeeksi vaalea iholleni. Tämäkin kyllä vaatii hyvän häivytyksen ja tarkan levityksen, eli hitusen liian tumma on tämäkin, mutta ei liian.


Olen yksi niistä ihmisistä jotka saavat meikittömänä kuulla kommentteja "Ootko sä kipeä?" tai "Väsyttääkö sua paljon?". No en ole kipeä eikä väsytä, satun vain omistamaan tummat silmänaluset. Essencen pitkäkestoinen concealer on uusi tuttavuus mutta jää varmasti meikkipussini vakkarituotteeksi. Se on ensinnäkin vaalea, helppo levittää sekä peittävä ja toiseksi hinnaltaan todella halpa. Toisena apuna mustiin silmienalusiin toimii jo pitkään käyttämäni Max Factorin Erace peitepuikko


Varjostuksiin käytän W7:n Duo Blusherin aurinkopuuteria ja poskipunana BarryM:n poskipunaa, joka myöskään ei ole ehtinyt meikkipussissani kovin kauaa roikkumaan. Poskipunia ja aurinkopuutereita meikkihyllystäni löytyy itseasiassa todella monta, pitäisi ehkä niitä enemmän testailla.Korostukseen käytän kolmea eri tuotetta (en samaan aikaan siis :D), jotka ovat Yves Rocherin Illuminating Pearls, the Balmin Mary-Lou Manizer ja essencen all about matt! compact powder. Essencen valkoisella puuterilla saa korostettua kasvojen eri alueita, kun taas Yvesin ja the Balmin highlightereita käytän pääasiassa poskipäille tuomaan hieman lisää hehkua. Mary-Lou Manizer on minulla enemmän ns. iltakäytössä, sillä sen tuoma hohto on melko vahva.

Pahoittelen muuten (taas) joidenkin kuvien laatua. Jouduin kameran akun ollessa (jälleen taas) tyhjä turvautumaan iPadin kameraan. Miksi se kameran akun lataaminen on joskus vaan niin ylitse pääsemättömän vaikeaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti