1. huhtikuuta 2014

Kosmetik4Less Tilailuja

Eilen aamulla ovikelloa soitettiin ja DHL:län kuljettajahan se siellä oli Kosmetik4Less:in tilaukseni kanssa. Tällä kertaa tilaus oli "hieman" pienimuotoisempi kuin aiempi tilaukseni, sillä aiemmankin tilauksen joitakin tuotteita on vielä testailematta. Noo, joskus sitten.


Sorruin taas tilaamaan lisää kynsilakkoja, kun löysin alesta nämä kaksi ORLY:n Color Blast lakkaa. Sävyt ovat Scandalous ja Drama. En osaa ilman kynnelle levittämistä sanoa onko Scandalous sävy ruskea vaiko viininpunainen (tai jotain siitä väliltä), pitääkin testailla lähiaikoina.


Juu ja lisää kynsijuttuja. Tällä kertaa tosin ihan kaivattuja, nimittäin essencen quick dry topcoat, tip painter ja gel-look topcoat. Tip painterissa on ohut sivellin jolla on helpompi maalata kynsien päät, eli nimenoman ranskalaisen manikyyrin tekoon tarkoitettu. Vaikuttaa kätevältä!


Ja vähän lisää essenceä, eli bloom me up! duo eyepencil ja stay natural concealer. Duo eyepencilissä eli silmäkynässä (?) on toisen puolen kynä hieman ohuempi ja tummempi ja toinen paksumpi ja vaaleampi. Concealerin tilasin koska pidin essencen stay all day peitepuikosta, mutta tämä näyttäisi valitettavasti olevan minulle ainakin näin talvenkalpeana hieman liian tumma vaikka sävy onkin sama (natural beige) kuin stay all day:ssa. Ehkä kesällä saan hieman väriä pintaan niin tämäkin käy! Koostumukseltaan oli kuitenkin kevyttä ja helppoa levittää, ja jätti nimensä mukaisesti luonnollisen pinnan iholle joka ei näyttänyt meikatulta.Yritin löytää kirkkaan punaisen poskipunan, ja loppujen lopuksi löysin tämän Barry M:än punan. Sävy taittaa ehkä hieman oranssiin, joten aivan kirkkaan punainen tämä ei ole, mutta hyvin lähellä kuitenkin!


Ja pitihän sitä vähän kasvattaa taas Sleek:in paletti kokoelmaani, joten klikkasin ostoskoriin mukaan jo pitkään ihailemani Candy Collection -paletin. Jo pelkästään paletin pahvipaketti on niin ihanan värikäs ja pirteä, että se on suorastaan huutanut nimeäni. Tästä paletista kuitenkin myöhemmi enemmän, sillä haluan päästä sen testaamaan kunnolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti