6. huhtikuuta 2014

Sleek - Candy Palette

Viime postauksessa esittelin nopealta vilaukselta kosmetik4less:iltä tilaamani Sleekin Candy paletin, josta lupasin kirjoitella myöhemmin enemmän. Olin niiiin innoissani tästä paletista, koska olen jo pitemmän aikaa sitä katsellut ihan vain sen nätin ulkokuoren takia, ja nyt vihdoin päädyin sen tilaamaan.
Niinkuin yleensäkin Sleekin paleteissa, tässäkin paletissa on 12 luomivärinappia jotka ovat sekoitus matta ja shimmersävyjä. Aivan kuin nimestäkin voi olettaa, paletissa oli useita kirkkaita "karkkimaisia" sävyjä, ja niiden lisäksi myös mattamusta ja shimmerinen valkoinen.


Swatchissa taas huomasin miksi pidän Sleekin paleteista niin paljon, paletti oli nimittäin todella tasalaatuinen kokoelma pigmenttisiä ja kestäviä sävyjä. Pointsit taas Sleekille myös ihanista nappien nimistä, eiväthän ne laatuun mitenkään vaikuta mutta ehdottomasti tekevät paletista persoonallisemman!


Kokeilemassani meikissa pitäydyin tällä kertaa ihan vain vaaleanpunaisissa ja valkoisessa (luomella Bon Bon ja Strawberry Sherbet, häivytykseen Aniseed ja kulmaluulle, silmäkulmaan sekä alaluomelle Cream Soda), ja kivan karkkisen meikin sai tällä aikaiseksi. Pakko kyllä jossain vaiheessa testailla meikin merkeissä paletin kylmemmätkin sävyt (esimerkiksi Apple Sour nappi melkein huutaa testailua!). 

2 kommenttia:

  1. Ooh, suhteellisen huikea! Odotan kyllä, mitä saat tän kanssa aikaan (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä tosiaan on sellainen paletti minkä sävyillä haluaa vaan päästä leikkimään joten itsekin odotan mitä saan aikaiseksi! :)

      Poista