6. huhtikuuta 2014

Miitteilyä

Käväisin 5.4 Tampereella järjestetyssä kauneusbloggaajien miitissä, ja vaikka en hirveästi kuvia saanutkaan otettua sillä tietenkin juuri tällaisena hetkenä unohdin ladata kamerani akun, niin muutaman, en niin laadukkaan, kuvan sain kuitenkin napattua. Miitti järjestettiin ravintola Plevnassa, jonka Mallaskabinettiin tungimme yli 30 bloggaajan voimin. Sopu sijaa tekee!


Tarja Lumenelta kävi esittelemässä Lumenen tuotteita ja tuotekehitystä, saime myös testailla joitakin Lumenen tuotteita.Haha, pahoittelen viimeisimmän kuvan ylivalotusta. Warehouselta meille tuli Mikko Vainio esittelemään mm. Tigin ja Fudgen tuotteita, ja kertomaan ylipäätään hiusten hoidosta ja muotoilusta, sekä näyttämään miten tehdään isot ja kestävät kiharat kihartimen avulla.


Viimeisenä saimme vielä luennon Zuii:lta luonnonkosmetiikasta (ja ruusut!), luennon aikana näimme myös kuinka luonnonkosmetiikalla toteutettiin kesäinen meikki.

Mukaan saatiin vielä goodie bagit joista paljastui paljon ihania tuotteita, joista usea oli aivan uusia tuttavuuksia. Goodie bageihin palaan kuitenkin myöhemmin! Miitissä oli ihanan avoin ja pirteä tunnelma, saatiin useat hyvät naurut ja paljon informaatiota esittelijöiltä. Hyvä päivä kaiken kaikkiaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti