30. tammikuuta 2015

Kahden viivan kulmien kohotus

En tiedä mikä tässä pimeässä talvessa on mutta tuntuu että koko pärstä reagoi siihen. Meikkikuvia ottaessa huomaa kuinka väsyneiltä silmät näyttää, ihan kuin kulmat ja luomet olisivat laiskistuneet. En omista kovin raskaita luomia mutta viime aikoina on tuntunut että siltä alueelta puuttuisi kokonaan ryhti. Siispä pientä kohotusta peliin!

 photo 1v3p.jpg

Lähtötilanne; tänään mentiin tämmöisellä astetta kevyemmällä meikillä, siipirajaukset piirrettyinä siltikin. Hassua miten paljon väsyneemmältä näyttää heti kun en ole jaksanut sutia luomiväriä nostamaan ilmettä.

 photo 2v1p.jpg

Aloitan piirtämällä kaksi viivaa, toisen kulmaluulle ja toisen kulmakarvan yläpuolelle kaarevalle osalle. Kulmaluulle highlighterin levittäminen on muutenkin tuttu ja päivittäinen juttu, mutta tällä kertaa otin järeämmät aseet käyttöön ja valitsin highlighterin tilalle valkoisen jumbo silmäkynän. Efektin voi toteuttaa myös esimerkiksi ihon sävyä vaaleammalla peitevärillä. Oma ihoni on kuitenkin niin vaalea etten sellaiseen peiteväriin ole vielä törmännytkään, joka olisi tarpeeksi vaalea tähän tarkoitukseen. Tai ylipäätään vaaleamipi kuin oma ihoni.

 photo 3v1p.jpg

Seuraavana viivat häivytetään hyvin. Tarkoituksena ei siis ole jättää viivoja todellakaan näkyviksi, vaan ainoastaan ihon sen alueelta vaaleammaksi. Itse väritin tämän jälkeen kulmia vielä uudelleen sillä valkoinen väri lipashti kulmakarvallekin.

 photo 4v1p.jpg

Valmis! Kyllä se ilme siitä pikkasen piristyi, ihan vaan parilla viivalla.

Olen tässä muuten siskon kanssa havainnut että blogin kuvat näyttää ihan erilaisilta windows koneilta ja macilta. Siinä missä Windowsilla kuvani näyttävät jo lähes sinisiltä, tulevat ne mac koneiden näytölle kellertävinä. Myös kuvien kontrasti vaihtelee. Itsehän kirjoittelen ihan ASUS merkkisellä koneella, joten pahoittelut kaikille mac:ien käyttäjille. Ehkä keksin tähän hommaan vielä joskus jonkun ratkaisun. En ole oikeasti keltainen. Tai sininen.

2 kommenttia:

  1. Mua kauheasti kiinnostaisi opetella kasvojen korostamista ja muotoilua, mutta koen sen aika haastavaksi, mutta just tälläinen pieni piristys on helppo ja toimiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Korostaminen ja muotoilu kieltämättä kyllä tarjoaa omat haasteensa kun kaikki pitää tehdä omien kasvon muotojen ja luuston mukaan. :) Tämmöset pienet jutut onneksi toimii kaikkien kasvon piirteille.

      Poista