28. tammikuuta 2014

Pieni ihminen, pieni tauko

Heipähei! Blogin puolella on ollut hiljaista viime päivinä, syynä siihen on meidän perheeseen 25.1 tupsahtanut pieni poika. Vauvablogiksi ei Cadence muutu, mutta pidän muutaman päivän mammalomaa ja palailen sitten takaisin bloggailun pariin. Onkin paljon uusia kosmetiikkajuttuja esiteltävänä!

Yhden kuvan kuitenkin esittelen tästä meidän pienestä ihmeestä.


11 kommenttia:

 1. Voi voi voi voiiii! Onneksi olkoon teille niiiiin paljon!^^ toivottavasti kaikki menee hyvin ja pysytte kaikki terveinä :) mä niin toivon näkeväni tämän pienen ihmeen joku päivä vielä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Uusia Tampere reissuja vaan. :D

   Poista
  2. Kesällä viimeistään on pakko tulla käymään :)

   Poista
 2. Hurjasti onnea! Vaikkei blogisi vallan vauvablogiksi muutukkaan niin silti olisi mukava kuulla pikkuisesta ja muutenkin teidän perhe-elämästä edes joskus ja jonkin verran :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eiköhän aina välillä tule kertoiltua myös meidän pojusta ja arjestakin. :)

   Poista
 3. Heippa Rosa! Huomasin sun profiilin mun blogin lukijoista ja voi mikä ihana yllätys olikaan huomata että sinäkin olet saanut pienen pojan <3 Onnea! Niin se aika ala-asteajoista vain menee... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Henna! Taika vinkkasi mulle sun blogista ja oli niin kiva lueskella teidän arjesta lasten kanssa. :) Niin se vaan aika vaan kuluu, vaikka tuntuu että ihan vastahan me siellä ala-asteella oltiin.

   Poista