13. tammikuuta 2014

Swap With Cutesy

Taika aloitteli omassa blogissaan jo hyvällä vauhdilla swap esittelyn, eiköhän se ole aika täälläkin alottaa. Pienen overview postauksen tein tästä kyseisestä swapista jo jonkun aikaa sitten, se löytyy täältä. Tässä postauksessa siis esittelen mitä paketista löytyi, syvennyn sitten tiettyihin tuotteisiin myöhemmin lisää.


Isompia luomiväripaletteja paketista löytyi siis kaksi; Too Facedin Smoky Eye paletti sekä Urban Decayn Ammo paletti, paletin mukana tuli myös Urban Decayn Eyeshadow Primer Potion. Molemmista paleteista teen erinäiset postaukset ja varmasti tulen näitä tulevaisuudessa käyttämään myös eri meikeissä joten enemmän informaatiota sitten.


Seuraavaksi pienempiä luomivärinappeja ja tuubeja (ja ylipäätään silmämeikkijuttuja), vasemmalta ylhäältä lähtien: Victoria's Secret Eye Shimmer (Golden Lights), Lumene Cream Eyeshadow (Nude Glow), Lumene Cream Eyeshadow (Velvet Glow), e.l.f. Eye Enhancing Eyeshadow (for blue eyes), wet n wild coloricon (sävyt Envy, Nutty ja Brulee), essence BELOUD! (like a stone in the wall), Ben Nye (shell), e.l.f. Eyeshadow Duo (berry mix), e.l.f. Glitter Eyeshadow (Nature girl) ja e.l.f. Brightening Eye Color (Silver Lining).


Huulimeikkejäkin paketista löytyi, taas vasemmalta ylhäältä katsottuna: kaksi Yves Rocherin huulikiiltoa (sävyt 21 ja 32), Yves Rocherin Couleurs Nature huulikiilto (Brun Grenat), essencen mini lipgloss setit (big apple style ja london calling), e.l.f. Mineral Lip Tint suojakertoimella 8 (blush), e.l.f. Hypershine huulikiilto (Flirt) ja e.l.f Super Glossy huulikiilto suojakertoimella 15 (Strawberry). Pitää sanoa että nuo essencen minihuulikiilto setit on niin söpöjä! Kumpikin setti sisältää siis kolme minikokoista huulikiiltoa.


Kynsilakkojakin oli Taika pakettiin keräillyt ihan kiitettävän määrän, mitenköhän saan nämä mahdutettua hyllyyni? Vasemmalta oikealle; Zoya (sävy Frida, näyttää kuvassa mustalta mutta on oikeasti todella tumman vihreä/turkoosi), Models Own (Mushroom), e.l.f. (Twinkle), KleanColor (Chunky Holo Teal), Gina Tricot (Monaco Blue), Kone Helsinki (821), O.P.I (Ink Suede), Sleek (Lilac) ja Mavala (Bordeaux). 


Seuraavana poskipunia ja muita "pärstätarvikkeita". Kuvasta muuten puuttuu realTechniquesin poskipunasuti, unohdin sen kuvata ja tajusin vasta swap boksia tarkemmin läpi käydessä että oli jäänyt pohjalle piiloon. Kuvassa kuitenkin w7 Duo Blusher, e.l.f.in poskipuna sävyssä Glow, Rimmelin poskipuna sävyssä Santa Rose ja essencen  ihanan punainen poskipuna, sävynä life's a cherry


Seuraavana Louis Wildmerin kuorintageeli ja puhdistusemulsio. Kuorintageeli on hajusteeton ja puhdistusemulsio miedosti hajustettu, molemmat ilmeisesti apteekkituoteita. Kolmantena vielä e.l.f.in shimmer sheets paketti joka sisältää 20 kpl arkkeja joilla saa kasvoille pientä hilettä ja hehkua.


Hugo Bossin hajustettu rasva ja e.l.f.:in kasvoprimer. 


Sain swapin mukana myös Yves Rocherin Framboise Rasberry ja So Elixir Purple hajuvedet. Framboise Rasberryssa on kiva makea tuoksu, So Elixiristä minulla on isompi täyskokoinenkin versio, en ole oikein vielä päättänyt pidänkö tuoksusta vai en. Melko vahva hyvin nimenomaan hajuvesimäinen tuoksu.


Viimeisenä eyelinerit (jotka myös unohdin melkein kuvata), Yves Rocherin turkoosi shimmer eyeliner, essencen nestemäinen eyeliner ja e.l.f.in shimmer eyeliner, värinä grassy green. Ainakin essencen eyeliner pääsee testiin varmasti pian sillä omani on aivan loppu, eli tämä tuli hyvään rakoon. 

Yhtä sun toistakin näistä tullaan varmasti näkemään blogissani joidenkin meikkien yhteydessä, ja joistain teen vähän isompaa ja tarkempaa postausta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti