15. tammikuuta 2014

Winter Days

Tänään vuorossa hyyyvin sekalainen postaus, tulin oikeastaan vaan kertomaan päivästä ja höpöttelemään. Heräsin aamulla ja päätin olla tekemättä tänään yhtään mitään sen kummempia. Avo oli herännyt jo aikaisin lääkäriajan takia, ja kotiin tullessaan herätteli meikänkin tuolta sängynpohjalta parilla paketilla jotka oli postista käynyt hakemassa.


Aamu alkoi kivasti tuoreilla rustico sämpylöillä jotka avo myös oli kotimatkalla käynyt hakemassa, ja joka aamuisella c vitamiini pommillani; hedelmäsmoothiella. Tämän aamun smoothieen heitin puolikkaan banaanin, vesimelonia, ananasta ja appelsiinia. En aiemmin ollut yhtään aamiais (tai aamu) ihminen, pystyin helposti syödä päivän ensimmäisen aterian vasta töissä tai iltapäivästä. En myönnä vieläkään olevani aamuihminen, mutta vähän olen päänsisäistä herätyskelloa saanut korjattua niin ettei tule koko päivää nukuttua vaikka tilaisuus olisikin. On oikeastaan kiva herätä aikaisemmin ja nähdä ihan oikeasti päivä, syödä aamupala ihan rauhassa ja ehtiä vielä tekemään asioita kun on vielä valoisaa.Ulkona oli niin kiva ilma että käytiin vähän kävelemässäkin. Aluksi nappailin kuvia vaan kotona ikkunasta mutta päätin sitten että onhan meillä vielä ihan toimivat jalat. Pitkää lenkkiä ei tosiaan tehty, näillä raskausviikoilla kävelen kun pingviini, mutta oli kiva käydä vähän nauttimasta ulkoilmastakin.
Kotiin päästyäni muistin avon aamulla tuomat paketit, jotka oli aamupalaa väsätessä unohtunut kokonaan. Toisessa paketissa oli ihan vaan ebaysta tilaamaani pikkukrääsää, mutta toisesta paketista sitten paljastuikin jo pitkään odottamani laukku! Luovutin Taikalle pari viikkoa sitten mustan Friis & Company laukkuni jota Taika oli jo pitkään havitellut, ja vaihdossa Taika tilaili minulle uuden laukun. Taikalle luovuttamani Friis & Company on siis jo muutama vuosi sitten ostamani laukku jota ei enää edes valmisteta, mutta jota olen käyttänyt ehkä... kerran. Vaikka laukusta kovasti pidinkin, niin piti myöntää että se tuskin ikinä tulee käyttöön ja päädyin sitten että tämä New Lookista tilattu "tote-bag" on enemmän omaa tyyliäni. Ja onhan se nyt nätti!

Ilta kuluukin sitten ihan vaan kokkaillessa ja ajattelin (taas) jotain kokeilla leipoa. Nimenomaan kokeilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti