29. maaliskuuta 2014

All About Essence

Viime Kosmetik4Less:in tilaukseen olin heittänyt mukaan kolme kappaletta Essencen All About -minipaletteja, jotka sitten unohtuivat laatikkoon kaikkien remontti- ja matkustuskiireitten keskellä. Kaivoin ne sieltä sitten eilen esiin ja testailin niitä muutaman meikin muodossa.


Kivoista ulkonäöistään huolimatta pitää myöntää, ettei minulla ollut näille paleteille kovin suuria odotuksia. Olen aiemmin testaillut essencen luomivärejä, mattasävyistä olen pitänyt kun taas glitteriset ja helmiäissävyt eivät suuremmin ole maailmaani järisyttäneet. Päätin näitä kuitenkin kokeilla ja antaa niille uuden mahdollisuuden. Paletit olivat siis All About Sunrise, All About Nude ja All About Paradise.Ensimmäisenä testailin Sunrise palettia, joka oli juurikin sellainen kuin muistin. Napeissa sävyt näyttävät kirkkailta mutta luomelle ei ainakaan kirkkaimpia sävyjä saanut siirrettyä. Kullankeltainen sävy oli primerinkin kanssa luomella enemmänkin vain hieman kellertävään taittavaa glitteripintaa, tummemmat ruskeat sen sijaan tarttuivat ihan hyvin. Paradise paletti oli hieman pigmenttisempi, tosin vaaleanpunaista sai kerrostaa muutaman kerran ennen kuin sen erotti vaaleanpunaiseksi. Sininen ja vihreä sen sijaan erottuivat hyvin jo yhden levittämiskerran jälkeen ja olivat helppoja blendata toisiinsa.Nude paletista minulla oli eniten odotuksia sen sisältämien (lähes)mattasävyjen takia jotka ovat ainakin ennen olleet suhteellisen pigmenttisiä ja toimivia. Sen suhteen olin hieman pettynyt tähän, sävyjä joutui lisäämään paljon ennen kuin ne näkyivät yhtään ja blendaus ainakin omalle luomelleni oli hankalaa. Vaaleat sävyt eivät erottunut luomella ollenkaan ja sopivat lähinnä häivytykseen. Kyllä tällä ajan kanssa sai väsättyä ihan hyvän meikin, mutta niinkuin sanoin, odotin ehkä vähän enemmän.

Laatikossa olisi jäljellä vielä jonkun verran essencen yksittäisiä luomiväri nappeja kyseisestä tilauksesta, jotka aion tässä lähiaikoina myös pistää testiin. Näissä tuntuu laatu vaihtelevan niin paljon etten yhtään tiedä mitä odottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti