28. syyskuuta 2014

e.l.f. - nestemäiset huulipunat

Olen todella huono käyttämään mitään huulikosmetiikkaa (paitsi huulirasvaa, sitäkään en kosmeettisista syistä). Huulipunia löytyy aika minimaalisesti, huulikiiltoja sen sijaan vähän enemmän. Yhdet poikkeukset kuitenkin löytyy, ja ne ovat e.l.f.:in nestemäiset huulipunat! Nämä ovat jostain syystä jääneet lojumaan, joten ajattelin tehdä niistä pienen yhteenvedon.


Vasemmalta oikealle sävyt: Baby Lips, Rasberry, Ruby Slipper ja Pink Lemonade. Huulipunissa on vaahtomuoviapplikaattori, jonka läpi tulee huulipunaa hylsyn alaosaa kiertämällä. Itse pidän tästä tekniikasta paljon!


Sävy baby lips on astetta omia huuliani vaalempi, helposti levittyvä ja melko neutraali. En kuitenkaan miellä tätä huulipunaksi vaikka "nestemäisenä huulipunana" tätä myydäänkin, ihan selkeä huulikiilto. Tämä on sellainen sävy jonka tulen helpoiten sutaisemaan huulilleni.


Rasberry sävyssä on yllättävän hyvä pigmentti ja sekin on todella helposti levittyvä, Ehkä jopa liian, ja se menee helposti huulten rajojen yli ja onkin sitten vähän haastavampi siistittävä pigmenttinsä takia.


Sävy Ruby Slipper on hieman metallinhohtoinen ja näyttää hylsyssä tummalta ja ruskehtavalta. Huulilla se on enemmänkin kuin hieman tummempi sävyinen huulikiilto, joka myös pakkautui aika helposti huulille "klimppeihin". Muutaman kerran sai levitellä kunnolla ennen kun tällä sai tasaista jälkeä.


Viimeisenä sävy Pink Lemonade, joka Baby Lipsin tavoin on enemmänkin huulikiilto. Tämä oli myös lähimpänä omaa huulten sävyäni joten se ei tehnyt suurta eroa. Ruby Slipperin tavoin Pink Lemonade on hieman metallin hohtoinen, joka tuo huulille ihan kivan kiillon.Vaikka nämä eivät edelleenkään mitään suurta WOW-elämystä aiheuttaneet niin ne varmasti jäävät meikkivarastooni. Ihan kiva lisä arkimeikkiinkin, sillä mitään suurta efektiä näillä ei kyllä saa tehtyä. Kestävyys on kaikissa huulikiillon luokkaa, eli aika usein saa olla sutimassa takaisin huulille. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti