30. syyskuuta 2014

Lavera Illuminating Eyeshadow Quattro


Luomivärilootassani on jo hetken aikaa lojunut Laveran luomiväri "nelikko", jota olen suunnitellut ja suunnitellut testaavani mutta... suunnitteluvaiheeseen se on jäänyt. Laveran luomiväreistä ei ollut aiempaa kokemusta, joten ihan mielenkiinnolla otin tämän testiin!


Kyseisen "quattron" sävy oli Lavender Couture. Pidin todella paljon tästä pyöreästä pakkauksesta, vaikka se kyllä kieltämättä oli vaikeampi sijoittaa meikkilaatikoihin kuin vastaavat kulmikkaat.


Käytin meikissä kaikkia muuta paitsi pinkkiä luomiväriä, ja valitettavasti tämä ei kyllä hirveästi vakuuttanut. Pigmentti ei ollut läheskään sitä mitä oletin tältä nelikolta, violettia sai kerrostaa monta kerrosta ennen kuin sävyn edes erotti violetiksi. Koostumus oli yllättävän jauhoinen ja kuiva, joka aiheutti lievän räjähdysefektin paketissa luomivärejä swatchaillessani. Sävyt kuitenkin toimivat hyvin yhdessä, eli toimiva väriyhdistelmä eikä sellainen sekametelisoppa kuin mihin välillä törmää.

Tämä sopii varmasti jollekin joka ei haekaan luomiväreiltä superpigmenttiä ja tekee mielummin värikkäistäkin meikeistä suhteellisen neutraaleja. Itselleni tämä oli kuitenkin hienoinen pettymys sillä odotin näiltä luomiväreiltä enemmän. Tosin nämä luomivärit ovat tarkoitettu käytettäväksi myös kosteina, joten taidan antaa tälle paletille toisen mahdollisuuden ja testata sen vielä tällä toisella tavalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti