18. syyskuuta 2014

Sleekkiä!

Olen joskus aiemminkin tehnyt postauksen Sleekin paleteistani, mutta sen jälkeen määrä on kasvanut jonkun verran joten ajattelinpa tehdä pienen update postauksen. Sleekin paletit kuuluvat ehdottomasti yksiin lempikosmetiikkatuotteisiini niiden hinta-laatu suhteen takia; yksikään about kympin paletti ei ole ikinä aiheuttanut pettymystä. Lisäksi Sleekiltä putkahtelee koko ajan uusia paletteja joista löytyy varmasti jokaiselle jotain.Tässä koko "kokelma". Ylhäällä on edelleen elämäni ensimmäinen Sleekin paletti (Chaos) joka on rikki ja muutenkin räjähtänyt mutta eihän tota nyt voi poiskaan heittää vaikken sitä käytäkään! Osa paleteista on vielä suht käyttämättömiä, ja pitäisikin joku päivä pyhittää niiden kunnolla testailuun.


Näistä paleteista löytyy neljä ehdotonta lemppariani, joista nelosena Sparkle, kolmosena Shangri-La kokoelman Respect ja kakkosena arvonnassakin mukana ollut Candy.


Sparkle on ainoa oikesti superglitterinen palettini, jolle tämä kuva ei todellakaan anna oikeutta. Valitettavasti tälle oli käynyt postittaessa hassusti ja kaksi napeista oli poksahtanut. Siitä huolimatta tämä on yksi Sleekin lemppareistani!


Respect paletti on kokoelma lämpimiä, pastellisia sävyjä, ja yksi napeista on täydellinen pohjavärinä. Arvatkaa huvikseen mikä napeista. :D


Candy paletista olenkin jo aiemmin kirjoitellut. Ihanan karkkinen pastellisävyinen paletti!


Ihan ykkösenä on kuitenkin Ultra Mattes VI Brights paletti. Nämä mattasävyt ovat täynnä pigmettiä ja hyviä kontrasteja, jotka ovat omassa kokeilussani pärjännyt huomattavasti kalliimmille luomiväreille! Tämä on yksi niistä paleteista jotka ovat valitettavasti jääneet vähemmälle käytölle, ihan vaan koska päivittäisessä käytössä tulee helpommin sudittua naamalle joku astetta naturellimpi look. Tätä varten on kyllä paljon suunnitelmia!

Muita "merkkihoardereita?" Kuka tunnustaa? :D

4 kommenttia:

  1. Essence ja Too Faced......valitettavasti kummallakaan merkillä hoardaus ei rajoitu vain luomiväreihin vaan kaikki muukin on pakko saada :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lompakolle raskas harrastus kieltämättä. Onneks kohteena ei oo esim. autot. :D

      Poista