17. syyskuuta 2014

Loppuneet... 2014?

Haha, tässä ei todellakaan ole kaikki tänä vuonna loppuneet mutta nämä eivät myöskään ole vain tältä kuulta. Ehkä pikemminkin kesän aikana loppuneet, meikkipöydän alle unohtuneet. En ole aiemmin tehnyt loppuneet -postausta, mutta näitä tyhjiä purkkeja aikani hautoneena ajattelin sellaisenkin nyt tehdä.


Tigi Headshot Shampoo ja Hoitoaine

Tigin Headshot shampoo ja hoitoaine ovat oikeastaan ainoat oikeasti tässä kuussa loppuneet. Näitä mainostetaan niin sanottuina "jälleenrakentavina" tuotteina, joka sinänsä on ihan shaibaa koska mikään shampoo saati hoitoaine ei jälleenrakenna. Näissä oli kuitenkin tosi kiva karkkimainen tuoksu. Monet ovat sanoneet että hoitoaine jättäisi hiukset sileiksi, mutta ainakaan omiin hiuksiini tämä ei tehnyt minkäänlaista muutosta. Jos putelit eivät olisi niin kalliita (ehkä about 20e luokkaa?) voisin ehkä kokeilla uudestaan, mutta näillä fiiliksillä en kyllä näistä niin paljon pulita.


Lumene Sensitive Touch puhdistusliinat

Huijasin vähän, näitä on oikeasti vielä yksi jäljellä. Noh, voin pyyhkiä sillä vaikka kädet nyt, koska muuhun nämä eivät ainakaan omassa käytössäni sovi. Edelleenkin Simplen meikinpoistoliinat rokkaavat 10-0. Näillä sai hinkata naamaa vaikka kuinka että sai kevyenkin meikin pois, ja joku liinojen rakenteessa oli joka hieman "raapi" kasvoja. Eli vaikka näitä myydäänkin herkälle iholle sopivana, niin oma ihoni ei näistä ainakaan tykännyt.


Avène hellävarainen silmämeikin poistoaine ja rauhoittava kosteuttava naamio

Nämä kaksi Avènen tuotetta ovat ehdottomasti yksiä lempi-ihonhoitotuotteitani. Geelimäinen silmämeikin poistoaine on tarkoitettu erityisesti herkille silmille, ja tämä ei tosiaan ärsyttänyt tai kirvellyt yhtään. Paksumpikin silmämeikki lähti ilman hinkkaamista pois ja aine oli helppo pestä pois silmistä.
Rauhoittava naamio sen sijaan on semmoinen minkä varmasti tulen lähiaikoina ostamaan taas. Kun joskus ihoni loukkaantui jostain ja alkoi paikoittain kuivumaan, tämä oli todella hyvä hätäapu. Se kosteutti ja viilensi ärtynyttä ihoa ja imeytyi nopeasti.


Yves Rocher rauhoittava ja kosteuttava päivävoide herkälle iholle

Tämä oli myös positiivinen yllättäjä. Voide oli kevyttä, juuri sopivaa päivävoiteeksi. Se imeytyi nopeasti ja kosteutti pintakuivaa ihoa suhteellisen hyvin näinkin ohueksi voiteeksi. Jokin tässä purkissa vaan ärsytti, pidän enemmän pumppupulloista tai tuubeista, lopussa rasvaa sai kaivaa sormilla pojasta irti ja tuntuu että rasvaa oli enemmän kynsien alla kuin sormissa.


Yves Rocher Sexy Pulp ripsiväri

Tästä ei varmaan tarvitse sanoa paljoa, kun olen Sexy Pulpia kehunut vaikka kuinka monessa postauksessa? Negatiivista sanottavaa? Se loppui. Valitettavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti