26. syyskuuta 2014

Pohjameikki

Ajattelin kirjoitella tänään siitä miten teen pohjameikin niinä päivinä kun oikeasti meikkaan. Salipäivinä en käytä pohjameikkiä ollenkaan jos ohjelmassa ei ole muuta kun kuntosalia, ja muina päivinä tulee helposti sudittua naamalle vain mineraalimeikkivoide jos suunnitelmissa ei ole tarkoitus lähteä kauppaa pidemmälle. Kaupungille tai viihteelle lähdössä panostan pohjameikkiin kuitenkin hieman enemmän. Sanottakoot heti alkuun että siltikin oma pohjameikkini on hyvin simppeli.


Unohdin ottaa kuvan ennen CC-voiteen levitystä. Noo, onhan täällä blogissa näitä meikittömiä kuvia / videoita näkynyt. CC-voiteena on MaxFactoryn CC-voide sävyssä Fair. Olen suhteellisen onnekas sillä olen koko elämäni välttynyt finneiltä ja muilta näpyiltä. Kasvoni kuitenkin alkavat punoittamaan todella helposti (urheilu, alkoholi yms.), joten tämän välttääkseni varsinkin viihteelle lähdössä teen hieman paksumman pohjameikin.


Kröhöm, pahoittelen tätä "ennen blendausta" -ilmettä. Jännä kun se naama vaan vääntyy tollaiseen ilmeeseen kun pitää ottaa keskeneräisestä meikistä kuva. 
Tässä siis silmien alle, sivuihin ja leukaan levitetty Max Factoryn Erace peitepuikkoa, ja sen jälkeen levitetty paremmin sormin ja häivitetty. 


Varjostukset teen pääasiassa poskiluun alle sekähiusrajaan ohimoille, ja käytän niiden tekoon w7 Duo Blusherin aurinkopuuteria. Levitän varjostukset aika rankalla kädellä, ja sitten blendaan ne puuteroimisen yhteydessä hyvin. "Puuterina" toimi tässä tapauksessa Lily Lolon mineraalimeikkivoide, sillä halusin pohjasta entistä kestävämmän ja peittävämmän.


Poskipunan levitän varjostuksen yläpuolelle poskiluulle. Poskipunana tässä Barry M:n ihana kirkkaanpunainen poskipuna. Sitäkin levitän hieman "överisti", ja blendaan sen highlighterilla jota levitän nimenomaan poskiluulle, hieman leukaan sekä otsaan. Highlighterina Yves Rocherin Illuminating Pearls, viihteelle mennessäni käytän yleensä The Balmin Mary-Lou Manizeria.


Tämä meidän olohuoneen superpäivänvalo kyllä syö kuvaa aika paljon, mutta tässäpä ainakin hyvin häikäistynä pohjameikki valmiina. Tähän meikän suht minimaaliseen pohjameikkiinkin saa kyllä kulumaan suhteellisen hyvin aikaa blendaillessa, joka taas on koko pohjan a ja o. Tai muuten on ruskeat/punaiset raidat poskilla.

Kuinka iso osa pohjameikki on teidän meikkailua? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti