21. huhtikuuta 2015

Ruosteinen meikki

Ostin kauan aikaa sitten bhcosmeticsin 26 color paletin, ja esittelinkin sen tässä postauksessa. Tämä punasävyinen jättipaletti on yksi niistä paleteista, jotka ovat syystä tai toisesta vain jääneet käyttämättä. Sain tänään kuitenkin inspiksen tehdä jonkun tosi punasävyisen, vähän ruosteisen värisen meikin, mutta pengottuani palettini läpi totesin että enhän edes oikeasti omista punaista luomiväriä. Muistin sitten kuitenkin tämän jättipaletin ja kaivelin sen käyttämättömien laatikosta, ja sieltähän paljastuikin melkein paletillinen punasävyisiä luomivärejä!

 photo 2mp_7.jpg

Olin jossain vaiheessa vahvasti sitä mieltä, että punasävyisillä luomiväreillä ei saa aikaan muuta kun "itkin koko viime yön" -lookin, mutta viimeaikoina olen vähän pyörtänyt mielipidettäni. Kun meikistä tekee tarpeeksi tumman eikä tuo sitä liikaa alaluomelle, itkulookki pysyy poissa!

 photo 3m_2.jpg

Käytin meikkiin paletin viittä eri luomivärisävyä. Alarivin keskimmäisenä rastitettua luomen ulkosivuun ja sisäkulmaan, keskirivillä olevaa persikkaista sävyä pohjaksi keskelle ja sen päälle taputtelin ylärivillä olevaa kaunista kultaista luomiväriä. Varjostukseksi luomen ulkonurkkaan käytin violetihtavaa alarivin viimeisenä rastitettua sävyä kuten myös alaluomelle, ja pieniksi ulkosivun rajauksiksi paletin tumminta sävyä vasemmalta reunasta. Aivan silmän sisänurkkaan lainasin Urban Decayn Naked basics paletin helmiäisvalkoista sävyä, tästä paletista kun ei valkoista löydy.

 photo 1mp_5.jpg

Pidin tästä meikistä yllättävän paljon, vaikka edelleen se punainen epäilytti meikkiä tehdessä. Kun kyseessä ei kuitenkaan ollut mikään kirkkaapunainen, vaan suhteellisen hillitty ja tumma punertava meikki, tuntui se ihmeen omalta!

Silmät:
- Urban Decay eyeshadow primer potion
- Bhcosmetics 26 color palette Neutral eyeshadow & blush
- Urban Decay Naked basics (Venus)
- Maybelline the Colossal go! extreme volum' mascara

Kasvot:
- e.l.f Mineral Infused Face Primer
- MAC Mineralize Moisture meikkivoide (NW13)
- MAC Pro Longwear peitevoide (NW15)
- Zuii poskipuna (peach)
- the Balm Mary-Lou Manizer highlighter

6 kommenttia:

 1. Kivan näköinen meikki! Muhun iskee nää ruosteiset sävyt ihan täysillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tän kokeilun jälkeen luulen että tule itsekin tehtyä useemmin tällaisia punasävyisiä meikkejä.

   Poista
 2. Upea meikki!

  Vitsi tuossa paletissa on ihanat sävyt, kolahtavat ihan täysin!
  BH Cosmetics on muuten eläimillä testaamaton merkki, laitoin Animaliallekin viestiä, että voisivat lisätä sen sinne listalleen, kun niillä on suomalainen jälleenmyyjäkin, mutta eivät sitten mokomat noteeranneet mun viestiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oo, en tiennytkään tosta eläimille testaamattomuudesta, Bhcosmeticsille kyllä suurta plussaa siitä. Paletti on muutenkin hintaansa nähden todella hyvä laatuinen, ainut mikä vähän hämää on se vesivärien haju. :D Tosin, ei sekään paha haju ole! Aika nostalginen.

   Poista