1. huhtikuuta 2015

Video - Get Ready With Me

Videoiden editointi on jotenkin niin hermoja raastavaa ja aikaa vievää etten ole pahemmin jaksanut videopostauksia väsätä. Koneelta kyllä löytyy pari kappaletta videopostauksia mutta en ole niitä raaskinut mihinkään esille laittaa - olisin maailman huonoin youtubettaja. 

Tänään oli kuitenkin niinkin erityinen tilaisuus kuin vapaapäivä, poitsu hoidossa ja mies koulussa. Siis mitä, koko asunto ihan-vaan-mun! Pakkohan se oli ottaa siitä hyöty irti ja toteuttaa tämä yksi eniten aikaa vievistä postaussuunnitelmista eli videopostaus. Vähän pelleilyksihän se meni, mutta tässäpä se silti vihdoin on! Videota ei muuten oikeasti kannata klikata isommaksi, sillä pokkarillani kuvatun videon laatu on... no mitä nyt pokkarin videotoiminnolta voi odottaa!


 photo 2mp_4.jpg

Viimeisenä vielä parempi kuva lopputuloksesta. Tämä oli tämmöinen astetta huolitellumpi arkimeikki, yleensä työpäivinä meikkaamiselle jää aikaa ehkä kymmenisen minuuttia, jolloin mennään meikki- ja peitevoiteella, poskipunalla, siipirajauksilla ja ripsivärillä! 

Haluaisitteko nähdä lisää videopostauksia vai pysytäänkö tavallisissa postauksissa?

6 kommenttia:

 1. Tosi kiva video. :) Luulenpa, että nyt viimein käsitin miten tuo varjostus tehdään..! En ole koskaan uskaltanut edes kokeilla, mutta ehkäpä pian. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, tosi kiva jos video antoi jotain vinkkejä! Rohkeesti vaan kokeilemaan, hyvä häivytys on koko homman juju. :)

   Poista
 2. Oikein mukava video katsoa.. Näitä katsoisi mielellään lisääkin ja varsinkin juuri luomivärikikkailuista!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesän aikana on hankintalistalla videokamera jonka jälkeen varmasti tulee kuvailtua luomiväritutorialejakin! :) Tätä oli kyllä ihan hauska tehdä vaihteluna normaalista bloggaamisesta.

   Poista