17. huhtikuuta 2015

Vihreää ja Violettia Deluxe Shadow boxilla

Heipähei, ja pitkästä aikaa tuleekin meikkipostaus! Työkiireitten ja jatkuvan sairastelun takia luomiväreillä leikkiminen on valitettavasti jäänyt, mutta tänään päätinkin kaivaa yhden vähimmälle käytölle jääneistä paleteistani esiin ja toteuttaa sillä jotain kivaa. Kyseessä on siis Urban Decayn Deluxe Shadow box, jolla jo tässä postauksessa lupailn tehdä meikkejä. Hups. Jäi. Noh, parempi myöhään kun ei milloinkaan, eikös vaan?

 photo 2mmp.jpg

Toteutin meikin Deluxe Shadow boxin violetin fishnetin ja sinertävämmän ransomin sekoituksella, mustalla zerolla jonka päälle taputtelin kirkkaan vihreää graffiti sävyä, sekä häivytyksiin käytin kultaista honey sävyä (joka valitettavasti ei päässyt kuvassa oikein oikeuksiinsa, värit hukkuivat johonkin kameran ja tietokoneen välimaille). 

 photo 3mp_4.jpg

Olen itse tyytyväinen meikkiin vaikka sainkin sen kanssa tapella jonkun aikaa. Deluxe Shadow Box osoittautui varsin hyvä pigmenttiseksi paletiksi, ainut sävy josta voisin hieman nillittää oli musta zero, jota sai kerrostaa aika paljon ennen kuin jälki oli oikeasti mustaa, ja joka myös varisi melko paljon. Ehdottomasti siis kannattaa tehdä pohjameikki vasta silmämeikin jälkeen jos tätä palettia käyttää!

Sellainen meikki tänään! Mitäs piditte? Iskeekö Urban Decayn luomivärit vai ei?

6 kommenttia:

 1. Kaunis meikki, täytyypä ehkä apinoida kun paletti myös minulta löytyy :D Ja iskee ja kovaa! Todella pigmenttisiä sävyjä ja rökittelee mennen tullen esim. too facedit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apinoimaan vaan, tätä oli kyllä hauska tehdä! :)

   Poista
 2. Upea tämäkin! :) Ihan syystä saat olla tyytyväinen meikkiin ;)

  VastaaPoista