30. huhtikuuta 2015

Huhtikuun Loppuneet

Tähän viimeiselle päivälle ehtiikin vielä hyvin tämän kuun loppuneet tuotteet! Vaikka olen kuinka yrittänyt tehokäyttää värikosmetiikkatuotteita jotta saisin vihdosta viimein kuuluttaa project 10 pan:in loppuneeksi, niin ei. Tässäkään kuussa en sitä saanut vielä loppuun. Noh, loppusuoralla ollaan kuitenkin! En muuten tänään jaksanut sitten yhtään alkaa virittelemään ministudiota pystyyn, ja kuviakin jaksoin napata jopa yhden. Välillä tämmöinen laiskuus sallitaan, eiks vaan?

 photo 1mp_7.jpg

Tässä kuussa loppuikin pääasiassa hiustuotteita, ja loppuneitten saldo jäi muutenkin vähän pieneksi.

Cutrin Choozism hiuslakka

Sain tämän pikkulakan muistaakseni kaupanpäällisinä ostaessani ison version. Pikkupullo oli kätevä pitää laukussa mukana ja palvelikin hyvin töissä ja kaupungilla jos hiukset alkoivat vallattomiksi. Hiuslakka on vahvuudeltaan extra strong ja se kuivuu nopeasti.

Ostaisinko uudelleen? Miksei! Kiva peruslakka jossa on hyvä pitävyys eikä liian pistävä haju. En tiedä kaivelisinko kauppaa läpi vain löytääkseni tämän tietyn pullon.


Lumene Silmämeikin poistoaine vedenkestävälle meikille

Lumenen silmämeikin poistoaine on hajusteeton, ja ostin sen erityisesti sen takia että sen sanotaan sopivan myös herkille silmille. Se poistaa silmämeikin todella helposti ilman hinkkaamista, eikä kirvele silmiä tai jätä niitä punoittaviksi.

Ostaisinko uudelleen? Ostaisin, ja ostinkin! Tällä kertaa tosin pienemmän version, sillä tämänkin käytössä meni todella kauan. 

Gorgeous tehohoito

Sain Gorgeousin tehohoidon kauan kauan aikaa sitten Tampereen blogitapaamisesta, ja kesti jonkin aikaa ennen kuin edes avasin tämän. Aluksi tuote ei hirveästi säväyttänyt, sillä se ei jättänyt hiuksia yhtä sileiksi kuin silikoniset vastaavat tuotteet. Lämpenin tälle kuitenkin pikkuhiljaa, ja loppua kohden alkoi melkein harmittamaan kun purkin pohja näkyi. 

Ostaisinko uudelleen? En välttämättä. Tuote oli hyvä, mutta tuntuu olevan hieman vaikeasti saatavilla ja lisäksi about 30e hintakin pistää miettimään kahdesti. Toisaalta jos törmäisin tähän joskus palkkapäivänä niin se voisikin ehkä eksyä ostoskoriin!

Biozell hiuspuuteri

En edes muista milloin tai miksi olen tämän Biozellin hiuspuuterin alunperin ostanut, mutta se jäi jokatapauksessa avaamattomana kaapin perukoille kunnes näin miten upeaa voluumia ystäväni taikoi hiuksiinsa hiuspuuterilla. Sen jälkeen kaivelin tämän purkin takaisin päivän valoon ja vakikäyttöön. Hiuspuuteri antaa sitä kaivattua ryhtiä ja tuuheutta latteisiin hiuksiin, tosin hiukset pitää viimeistään seuraavana päivänä pestä sillä puuteri jättää hiuksiin myös hieman tahmaisen tunteen.

Ostaisinko uudelleen? Hiuspuuterin ostan varmasti, mutta ehkä jonkun toisen merkkisen. Biozellin versiossa ei ollut mitään vikaa, mutta pitäähän sitä nyt testailla muutamia että saa jotain vertailupohjaa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti