15. toukokuuta 2015

Mustaa ja Kultaa

BhCosmetics:in 26 color paletti jäi roikkumaan olohuoneeseen ruosteinen meikki -postauksen jälkeen sen sijaan että olisi palannut takaisin käyttämättömien laatikkoon, syynä että paletista jäi todella hyvät fiilikset. Erityisesti mieleen jäi paletin todella kauniit kultaiset sävyt, ja päädyinkin tänään testailemaan niillä meikkiä tulevia firman pippaloita varten!

 photo 2mmmp_1.jpg

Jouduin pariin otteeseen pyyhkimään meikin pois ja aloittamaan alusta, kun en oikein saanut visioitua tätä meikkiä päässäni. Luulisi että kulta-mustan meikin tekeminen olisi suhteellisen yksinkertaista, mutta kun vaihtoehtoja on se 26 paletissa, niin oikeiden sävyjen löytäminen osoittautuikin astetta haastavammaksi. Loppujen lopuksi, monen yrityksen jälkeen, pääsin sellaiseen lopputulokseen josta olin tyytyväinen! 26 color paletin metalliset sävyt ovat todella kauniita, eikä kuva pysty vangitsemaan läheskään sitä upeaa hohtoa mikä tässäkin meikissä oli. Ainoa luomivärinappi minkä tehot eivät aivan riittäneet tähän meikkiin, oli paletin tummin nappi. Käytin sitä siis loppujen lopuksi vain luomivakoon, ja avuksi varjostuksiin otin yllärypylläri; UD:n Naked basics paletin craven. Myös silmän sisäkulmaan sipaisin kyseisen paletin venus sävyä.

 photo 1mmp_2.jpg

Tällainen meikistä tuli kokonaisuudessaan! Meikkiin olisi voinut sopia nätisti myös joku kylmemmän värinen huulipuna, tai ehkäpä jopa kirkkaan punainen, mutta koska halusin pitää huomion silmämeikissä, tyydyin käyttämään tummaa nudepunaa. 

Silmät:
- Too Faced Shadow Insurance luomiväriprimer
- BhCosmetics 26 color palette (ylärivin ensimmäinen ja kolmas nappi, alarivin ensimmäinen nappi)
- Urban Decay Naked basics paletti (Venus ja Crave)
- Maybelline Eyestudio Lasting Drama gel eyeliner 24h (intense black)
- NYX silmäkynä (black)
- Maybelline the Colossal go! extreme volum' mascara (very black)

Kasvot:
- MAC Mineralize Moisture meikkivoide (NW13)
- MAC Pro Longwear peitevoide (NW15)
- w7 Duo Blusher (04, bronzer)
- Zuii poskipuna (peach)
- Essence all about matt! viimeistelypuuteri
- the Balm Mary-Lou Manizer highlighter

Huulet:
- Yves Rocher Automatic Lip liner (Bois de rose)
- Essence huulipuna (dare to be nude)

4 kommenttia:

 1. Tosi kaunis! Meikkityylisi on itselle hieman vieras, sillä olen tottunut käyttämään vaaleaa silmän sisänurkkaan, keskitummaa väriä keskelle ja ulkonurkkaan selkeästi tummempaa. Onneksi blogeista saa otettua vaikutteita, kuhan uskallus kokeiluun riittäisi!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Blogeista kyllä tosiaan saa inspistä omiin meikkikokeiluihin, sun kertoma meikkaustyyli kuullostaa kyllä tutulta, tuppaa olemaan itsellekin sellainen turvameikki. :) Rohkeasti vaan kokeilemaan uusia tyylejä, piristää kummasti!

   Poista
 2. Kääk en näköjään seuraillut blogiasi aikaisemmin, virhe korjattu!

  Ihan uskomattoman kaunis meikki! Livenäkin olit niin viehättävä ^__^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih no voi kiitos *punastuminen*. :D Tervetuloa seurailemaan, oonkin sun blogia seurannut jo jonkun aikaa, alunperin (heh) ihanien frettien takia! <3

   Poista