22. toukokuuta 2015

Project10Pan Success ja MAC Pro Longwear Nourishing Waterproof meikkivoide

Hyvä muuten että tuosta otsikosta tuli noin lyhyt ja ytimekäs. Mutta...!

Kyllä! Project 10 Pan tuli siis vihdosta viimein loppuunsa. Oikeasti en edes tajunnut koko juttua ennen kuin vasta Stockmannin MAC:in hyllyjen luona, kun oli pakko alkaa laskea saanko jo palkita itseni. Pikaisen laskutoimituksen jälkeen tulin todenneeksi että luku 10 loppuneissa värikosmetiikassa on todellakin tullut täyteen, joten ei kun vaan repimään MAC:in myyjää hihasta!

 photo 1mp_9.jpg

Pakko myöntää että tämä olikin sitten sellainen juttu minkä kohdalla koko projekti olisikin voinut mennä mönkään, jos ei olisi sopivasti sattunut loppumaan. Kyseessä on siis MAC:in Pro Longwear Nourishing meikkivoide. Olin kuullut bloggaaja kolleegoiltani jo hypetystä kyseisestä meikkivoiteesta, ja kun pääsin siihen käsiksi kosmebloggaajien Turkumiitissä (tai oikeastaan ennen sitä Stockalla palloillessani), oli se pakko-ostos!

 photo 2mp_10.jpg

Aluksi nillitin Mineralize Moisture meikkivoiteen lasiseen pumppupulloon tottuneena Pro Longwearin muovisesta tuubista, kunnes totesin sen paljon fiksummaksi pakkaustavaksi. Edelleenkin Mineralize Moisturen pullo vaikuttaa paljon siistimmältä ja... noh.. kalliimmalta, mutta muovisesta tuubista on paljon helpompi annostella meikkivoidetta. Lisäksi tuubia uskaltaa kantaa mukanakin, sillä kierrettävä korkki lupaa paljon enemmän olla turauttelematta meikkivoidetta ympäri meikkilaukkua, kuin lasisen pumppupullon "lukkosysteemi".

 photo kollaaaasiiii1p.jpg
MAC lupaa sivuillaan Pro Longwear Nourishing waterproof meikkivoiteen pysyvän 24 tuntia kasvoilla, ja antavan keskivahvasta vahvaan peittävyyttä. Ja niin se kyllä tosiaan antaakin! Yllä vasemmalla on meikittömät kasvoni, ja sanottakoot että kuvausvalo todellakin kaunistelee silmänalusiani jotka ovat monta astetta tummemmat kuin kuvassa. Oikealla kuvassa kasvoillani on pelkästään PLNW meikkivoide. Kyllä, pelkästään. Ei peitevoidetta tai puuteria. Täydellinen semimattainen lopputulos, joka peitti tummat silmänaluset, ihon punoituksen ja finnit. Asettuakseen PLNW meikkivoide tarvitsee kylläkin hyvän primerin, mutta pintakuiva ihoni vaatii sen kyllä kaikkien muidenkin meikkivoiteitten kanssa. 

 photo 3mp_7.jpg

Ja jos ette vielä vakuuttuneet, niin katsokaas tätä kuvaa. Ja arvatkaas mitä, tämä kuva on meinaan otettu kahdeksan tunnin työpäivän jälkeen. Silmien alle on levitetty aamulla pro longwear peitevoide oikeastaan ihan vaan tottumuksen vuoksi, ja nenän alueen meikkiä jouduin korjailemaan hieman päivän aikana sillä niistäminen ei sovi yhteen minkään meikkivoiteen kanssa, mutta muuten en ole korjaillut meikkiä yhtään. 

Mitäpä tästä vielä sanoisi? Paras palkinto project 10 panin läpäisemisestä ikinä! Seuraavassa postauksessa esittelenkin sitten projektin viimeisenä loppuun kuluneet tuotteet ja kerron yleisesti projektin loppuosasta. En nyt vaan malttanut olla hypettämästä tästä supermeikkivoiteesta ensin!

4 kommenttia:

 1. Tätä on kyllä jo nyt niin moni hehkuttanut, että ihan pakko päästä itsekin testaamaan :)

  Onnittelut Project 10 panin loppuunviemisestä ja siitä, että ostolakko piti projektin ajan, hieno suoritus :) Jään innolla odottelemaan loppuraporttia projektista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oon kyllä aika ylpee itestäni, varsinkin kun projekti venyi niin pitkäksi. :) Ja ehdottomasti kannattaa testata, on kyllä omasta mielestäni ihan huippumeikkivoide!

   Poista
 2. Näyttää kyllä hyvältä meikkivoiteelta. Pitää laittaa harkintaan, koska mua on vähän kiinnostanut kokeilla jotain MACin meikkivoidetta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä tosiaan ihan hintansa väärti meikkivoide, varsinkin jos hakee juuri sellaista keskivahvaa peittävyyttä. MAC:in meikkivoiteet kyllä harvemmin muutenkaan tuottaa pettymystä! :)

   Poista