27. toukokuuta 2015

Project 10 Pan 10/10

 photo 1mp_11.jpg

Kuten viimepostauksessa mainitsinkin, project 10 pan tuli vihdoin päätökseensä. Wuhuu, miniaplodit! Loppuneissa oli ihan selkeä kaava: kolme meikkipohjatuotetta, kaksi ripsiväriä, kaksi primeria ja kolme eyelineria. Vaikka kovasti uhosinkin turbokäyttäväni kynsilakkoja ja luomivärejä, niin ainoa luomivärinappi minkä pohjan sain edes näkyviin, oli UD:n Naked basics paletin W.O.S.

Viimeiseen finaalikolmikkoon kuului siis e.l.f:in ruskea nestemäinen eyeliner, Lily Lolon mineraalimeikkivoide, ja Rimmelin Sexy Curves ripsiväri.
Kaikki projektissa loppuneet eyelinerit olivat juurikin näitä e.l.f:in nestemäisiä eyelinereita, joka saikin minut loppujen lopuksi nyt viimeisen loputtua siirtymään geelirajauksiin. Elf:in nestemäiset eyelinerit ovat aivan mahtituotteita joilla saa helposti tehtyä siipirajaukset, mutta tuote kuivahtaa todella nopeasti.
Lily Lolon mineraalimeikkivoide sen sijaan on matkannut pitkän matkan mukanani, ja oikeasti luulin että se ei lopu ikinä! Aloin jossain vaiheessa kuitenkin käyttää tätä myös silmien alle peitevoiteen päälle, sekä nenälle meikkivoiteen päälle, jonka jälkeen tuotetta alkoikin kulumaan vähän enemmän. Siltikin, tämä kyseinen purkki kesti lähes pari vuotta. Niin sanotussa normaalissa käytössä en varmaan olisi saanut tätä oikeastikkaan käytettyä ikinä, tuotetta tarvitsee kuitenkin ihan minimaalisen määrän pohjameikkiinkin!
Rimmelin Sexy Curves ripsivärin sain kaveriltani, ja se matkasi mukana töissä.Vaikka kuva muuten vetikin putelin aivan siniseksi, on Sexy Curves ripsivärin hylsy oikeasti violetti. Ihan vaan että ette hämäänny. Ripsiväri oli ihan toimiva kapistus, mutta edelleen isot ja paksut ripsiväriharjat ovat enemmän se meikäläisen juttu. Vaikka onhan tällainen löysä pikkuharja paljon kätevämpi alaripsiin!

 photo 2p_3.jpg


Mitä ajatuksia loppuprojektista jäi? Loppuprojekti osoittautui monta kertaa helpommaksi kun kuvittelin! Ehkä tässä viime metreillä siihen ostamattomuuteen jo melkein tottui. Pitäydyin aika tiukasti poissa kauppojen kosmeosastoilta ja nettikaupoista. Kun tuli tarve ostaa jokin uusi tuote korvaamaan joku vanha loppunut tuote, mietin selvästi paljon tarkemmin, mitä haluan uudelta tuotteelta, kuin ennen. Ennen menin ostoksille vähän sellaisella asenteella että ostetaan nyt joku ja jos se ei ole sopiva niin ostetaan toinen, Asenne tuntuu nyt vähän typerältä, sillä kun niitä "ihansama" ostoksia ei ole tullutkaan tehtyä, niin on ollut varaa panostaakin sitten vähän parempiin korvaaviin tuotteisiin. Kun tarvitsin uuden tuotteen, käytin aikaa googlailuun ja bloggaajakolleegoilta kyselyyn, mikä tuote olisi oikeasti hyvä.

Voisinko uusia projektin? Miksei! Joskus hamassa tulevaisuudessa voisin, tai ehkä vaikka miniversiona tästä projektista esimerkiksi viidellä tuotteella. Tähän projektiinhan hujahti huikeat puoli vuotta ostoslakkoa, joten viidessäkin tuotteessa menisi varmasti tarpeeksi aikaa. Suosittelen kyllä jokaista kosmehamstraajaa kokeilemaan projektia ainakin jossain muodossa, itse ainakin löysin ihan uudenlaista intoa kosmetiikkaharrastukselleni projektin aikana, kun opin oikeasti iloitsemaan taas niistä uusista jutuista.

Sellainen oli se projekti! Oletteko te ikinä ostolakkoilleet?

6 kommenttia:

 1. Tästä oli kyllä tosi mielenkiintoista lukea, hauska projekti :) Itse harvoin varsinaisesti ostolakkoilen, mutta aina välillä tulee tietoisesti vähän rajoitettua kaikkien himotuksien hankintaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä ihan mielenkiintoinen projekti kokeilla! Luulen että tuun tulevaisuudessakin rajottaan ostamisiani, en ehkä pelkästään niihin tarpeellisiin mutta ainakin miettimään pariin otteeseen ennen kun ostan mitään. :D

   Poista
 2. Jee, onnittelut onnistuneesta ostolakosta, tapu-tapu! Mielenkiintoista lukea noista sinun havainnoista :).
  Mulla meni alkuvuosi hyvin, hillitysti ja jopa ostolakkoillen, mutta tämä kuu, voi-voi.. Eikä ensi kuussa mene yhtään sen paremmin kun on loma, kaksi ulkomaanmatkaa.. Heinäkuussakin on synttärit..
  No meikkejä en ole vieläkään ostanut, mutta noilta matkoilta kyllä ostan jos tulee vastaan jotain mahtavaa. Ehkä ne ihan-kivat voisi kyllä sielläkin jättää kauppaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olin itsekin ihan varma että kun projekti loppuu niin homma lähtee multa ihan käsistä ja ostan kaiken mitä eteen tulee, mutta toistaseksi oon ostanut vaan sen meikkivoiteen. Ehkä tästä projektista jäi jonkinlainen pieni järjen ääni tonne takaraivoon. :D Toisaalta kosmetiikka on mulle harrastus, eikä varmasti tule koskaan rajoittumaan vaan niihin juttuihin mitä oikeasti tarvitsen! Matkoilta on kyllä aina pakko ostaa jotain, varsinkin jos löytyy kivoja merkkejä mitä ei saa Suomesta! :)

   Poista
 3. Onnea! Oon niin ylpeä, että jaksoit pitkän projektin näin hienosti :D

  VastaaPoista