29. toukokuuta 2015

Kosmetiikkabloggaajien Turkumiitti

Tulen hieman paljon jäljessä tämän miitti postauksen kanssa, jonka varmasti jokainen kosmeblogeja lukeva onkin huomannut, sillä miittihän oli jo yli viikko sitten. Mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan, eiks jeh?

 photo 8mp_2.jpg

Miitti järjestettiin siis panimoravintola Koulussa, josta meidän bloggaajaporukalle oli Jonna varannut ison salin. Jonnalle muutenkin ihan järjettömän iso kiitos että jaksoi niin paljon nähdä vaivaa saadakseen järkättyä näin isolle porukalle aivan mahtavan miitin!

Ajeltiin Turkuun kimppakyydillä Sinin, Taikan ja Catarinan kanssa, ja käytiin tosiaan vielä ennen miitin alkua pyörimässä Stockalla josta mukaan tarttui aiemmassa postauksessa hehkuttamani MAC:in Pro Longwear Nourishing Waterproof meikkivoide. Paikanpäällä Koulussa saatiinkin sitten ruokaa ja kahvia, ja päästiin hälisemään ihan kunnolla! Vaihtarit kiersi pöydästä pöytään ja oli kyllä ihan törkeän hyvä fiilis!

 photo 9mp_1.jpg

Meille tuli Idun Minerals:ilta Anna-Mari kertomaan Idun luonnonkosmetiikasta, sen synnystä ja mitä sarja ylipäätään pitää sisällään. Idun Minerals:in tuotteita olen jo jonkun aikaa bongaillut blogeista, ja luonnonkosmetiikka on muutenkin viime aikoina alkanut kiinnostamaan entistä enemmän. Luulenpa että piakkoin tässäkin blogissa tulee vilahtelemaan muutama Idunin tuote. Oli mahtavaa huomata kuinka paljon luonnonkosmetiikkakin on kehittynyt ja vaihtoehdot meikkaamiseen kasvaneet!

 photo 10mp_1.jpg

Seuraavaksi parrasvaloihin astuikin Essien asiantuntija Tarja Kuusela, joka kertoi erityisesti asiaa Essien perustajasta Essie Weingartenista, hänen värisilmästään sekä tietenkin essien kynsilakoista. Erityisesti innostuin essien kevät kokoelmasta, jonka Tarja kaikkien iloksi kertoikin löytyvän meille jaettavista goodie bageista! Jeij! Essiellä oli myös koko miitin ajan paikanpäällä kynsienlakkauspiste, jonne en kuitenkaan mennyt sillä olin juuri edellisenä päivänä lakannut kynnet.

 photo 11mp_1.jpg

Viimeisenä meille tuli vielä puhumaan Warehousen Mikko Vainio aka "tigimies", joka tigin tuotteiden lisäksi tuli kertomaan meille myös Fudgen tuotteita sekä puhumaan kesän hiustrendeistä. Samalla juttelun ohessa Mikko teki Fantazya blogin Janetin upeisiin pitkiin hiuksiin kauniin, huolettoman letin. Mikkohan oli käymässä myös Tampereen blogimiitissä, joten tiesin luvassa olevan huumorilla höystetty mielenkiintoinen esittely!

 photo 1mp_10.jpg

Aika piakkoin Tigimiehen jälkeen jouduttiinkin poistumaan paikalta vikkelään, sillä Taikan poikaystävä raukka joka oli meillä kuskina, oli joutunut meitä odottelemaan jo tunteja! Matka Tampereelle kului kuitenkin rattoisasti kaikkien naisten päät goodie bageissa innosta kiljuen. Goodie bagin sisältöä näkee yllä, ja siinä todellakin riitti (ja riittää edelleen penkomista). Koko päivä oli aivan mahtava, ja siitä jäi paljon hyviä muistoja.

Seuraavalla kerralla esittelenkin muutamat lempparit goodie bagista!

2 kommenttia: