16. kesäkuuta 2015

Kesäkuun -15 loppuneet

No heipähei ja moikkamoi! Lupailin toissaviikolla että viime viikolla olisin esitellyt meikkivoidekamut -postauksessa vilahtaeen silmämeikin. No kävi sitten niin että tietokone sanoikin boom boom kah ja lähti huoltoon. Ja sinnehän meni sitten luonnollisesti mukaan ne meikistä otetut kuvatkit. Hyvänä uutisena se että kaikki tiedot säilyivät ja läppärikin palaa kotiin pian korjattuna. Mutta siihen asti saan hoitaa blogihommat avokin koneella joka vähintäänkin aiheuttaa jonkun blogimasennuksen kun mikään ei toimi niinkuin pitäisi. Gaaaah...

 photo 1mmmp.jpg

Ajattelin tähän väliin sitten kuitenkin käydä läpi tämän kuun loppuneita tuotteita. Purkkien ja purnukoitten tilanne on se, ettei loppukuusta näytä tyhjenevän enempää tuotteita, joten tämä puolenkuun katsaus tulee ihan hyvään saumaan. Loppuneita tuotteita oli tässä kuussa kahdeksan, joista yksi puuttuu ylimmästä kuvasta koska kesä ja kärpäset ja sillain.

 photo 2mmp_1.jpg

Bangerheadin Fresh me up! kuivashampoo tupsahti maaliskuun Livboxista ja olikin ihan iloinen yllätys. Kuivashampoo teki mitä pitikin, eli poisti hiuksista rasvaisuutta eikä jättänyt niitä karheiksi ja koppuraisiksi. Kuivashampoo lupasi antaa hiuksille myös voluumia, mutta itse en kyseistä efektiä huomannut ja jäinkin sitä hieman kaipaamaan.
Huhtikuussa käytin loppuun yhden Biozellin hiuspuuterin, ja kirjoitin myös että en varmaankaan osta sitä seuraavaksi uudelleen vaan kokeilen jotain uutta. No kuinkas kävikään? Kiireessä nappasin kaupan hyllyltä sen vanhan ja tutun purkin. Tämä kuluikin nopeasti loppuun sillä touko-kesäkuun aikana oli paljon juhlia, joihin laitoin omia ja kavereitten hiuksia ja hiuspuuteria kului paljon. NYT aion kokeilla jotain uutta, vaikka tämä hyväksi todistikin itsensä jälleen.
Framesin hiuslakka taisi tulla viime vuonna kauneusbloggaajien Tampereen miitistä saadusta goodiebagista. Avattuja lakkoja meidän kämpästä löytyy joka huoneesta, ja tämä oli löytänyt paikkansa vessasta. Iso pullo kestikin melko pitkään. Siinä oli ihan hyvä pito, joskaan ei kovin pitkäkestoinen, ja haju oli sellainen perus hiuslakkamainen.

 photo 3mmp.jpg

Lorealin Elvital Fibralogy sekä Schwarzkopfin (onko olemassa oikeasti joku joka osaa kirjottaa tuon ilman lunttaamista?) Gliss hair repair hoitoaineet olivat kanssa sellaisia todella todella kiireessä kaupan hyllystä napattuja ostoksia. Neeeeh, ei. Ne meni, mutta niissä ei ollut mitään mainitsemisen arvoista.
Avonin 360 Nourishment Moroccan Argan oil hiusöljy sen sijaan oli positiivinen uusi tuttavuus. Juuu, sellainen silikonimömmö, mutta juurikin sen takia se siloitti mukavasti latvoja ja teki niistä pehmeämmät!

 photo 4mmp_1.jpg

Garnierin misellivesi tosiaan unohtui ylimmästä kuvasta. Aloitin sillä misellivesikokeiluni ja rakastuin siihen täysin! Garniersin versio loppui, ja tällä hetkellä on menossa Yves Rocherin versio tuotteesta. En voi kuitenkaan muuta kuin suositella tätä tuotetta! Se oli täydellinen laiskojen iltojen pelastus ja matkakaveri, kun ei tee mieli kuskailla mukana kaiken maailman meikinpoistomömmöjä.
Isereen kasvoliinat ostin lähinnä salilaukkuun pikaista meikinpoistoa varten. Nämä olivat ihan ookoot, mutta nämäkään eivät pärjää Simplen meikinpoisto liinoille. Olen vaan joutunut tyytymään kaikkiin muun merkkisiin meikinpoistoliinoihin, kun Simplen vastaavia en ole enää nähnyt. HÖH. Isereen liinat poistivat kyllä meikkipohjan pienellä hinkkauksella, silmämeikkiä näillä ei kyllä saanut oikein irti. Liinat tuntuvat vähän liian kuivilta jotta niillä saisi meikin irti ilman hinkuttamista. 

-------------

Sellaisia loppuneita tässä kuussa! Löytyykö joukosta tuttavuuksia, lemppareita tai inhokkeja?

6 kommenttia:

 1. Ootko testannut Pirkan meikinpoistoliinoja? Ne ylittää mun kartalla Simpletkin, koska ne on niin kosteita, eikä liina ole niin karhea. :) Kannattaa testata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole mutta pitää kyllä kokeilla nyt kun sanoit! Kiitos vinkistä! :)

   Poista
 2. Mulla Bangerheadin kuivashampoosta tuli kertaheitolla suosikki, en vaihtais :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kyllä on hyvä kuivashampoo! Huomasin myös ettei se värjää samalla tavalla hiuksia valkoisiksi kun esim. batisten kuivashampoot eikä siis vaatinut niin hirveästi pöyhimistä ja harjailua suihkuttelun jälkeen, kevyt harjaus riitti. :) Olisi vain vielä antanut vähän enemmän sitä rakennetta hiuksiin!

   Poista
 3. Simplen tuotteita, myöskin noita liinoja saa Anttilasta!! Oli juuri joku osta 3 tuotetta 6e tarjouskin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Pitääkin käväistä anttilassa jos sieltä löytyisi noita Simplen tuotteita. :)

   Poista