5. kesäkuuta 2015

Meikit mukana matkassa

Ehdin jo Instagramissa ilmoitella toissapäivänä että huomenna tulee postaus matkameikkilaukun sisällöstä. Huomenna, joka oli siis eilen. Yllättävää että ne kaikki mahdolliset tekniset hidasteet tulee vastaan juuri silloin kun olen sen postauksen luvannut tiettynä päivän suoltaa pihalle. No mutta kuitenkin, se ei nyt ihan onnistunut eilen.

 photo 1p_2.jpg

Meidän porukka matkustelee suhteellisen paljon, ja varsinkin Ruotsiin matkustaessa appivanhemmille, koitetaan pärjätä pelkillä käsimatkatavaroilla jos mahdollista. Ainakin yritetään pitää matkalaukku määrä mahdollisimman pienenä, joten sillon ei olekaan tilaa pakkailla ihan mitä sattuu. Lähdettiin sitten Ruotsiin, mökille tai moottoripyöräilemään, pidän silti aina tietyt luottokosmetiikkajutut mukana. 

 photo 2p_4.jpg

Meikkilaukku kannattaa pitää mahdollisimman pienenä, jolloin mukaankaan ei tule otettua ihan mitä sattuu, sillain "ihan vaan varmuuden vuoksi". Tämä meikkilaukku onkin käynyt monet reissut jo läpi, ja osoittautunut siinä varsinkin toimivaksi! Toki käsimatkatavaroissa meikkien pitää olla pakattu läpinäkyvään meikkilaukkuun tai minigrip pussiin, jos sitä ei halua ruumaan hylätä.

 photo 3p_2.jpg

Ja nyt sitten jätetään huomioimatta kokonaan meikkilaukun sisäpinnat liat ja keskitytään siihen sisältöön. Kaikki tarvittava mahtuu pussukkaan ilman tunkemista. 

 photo 4p_2.jpg

Kun meikkipussin sisällön levittää pöydälle, niin sitä tavaraahan onkin aika paljon! Pitää sanoa että tästä puuttuu kokonaan puuteri-, korostus- ja poskipunasiveltimet, joita pidän pienessä sivellinpussukassa.

 photo 5p_1.jpg

Kasvomeikkitavarat ovat oikeastaan aika paljolti ne, mitä käytän kotonakin! Nappaan aina sen meikkivoiteen mukaan, mitä satun sillä hetkellä käyttämään. MAC:in pro longwear peitevoide on kokonsa ja pakkauksensa puolesta täydellinen, sillä se ei vahingossakaan levähdä pussinpohjalle (toisin kuin MAC:in mineralize moisture meikkivoide). Primeri ja viimeistelypuuteri ovat itselleni ihan must -juttuja, jos pohjameikistä haluaa kestävän. Sleekin Face Form contour kit kattaa kerralla varjostusvärin, highlighterin ja poskipunan, ja myös neliskanttinen littana pakkaus säästää meikkilaukussa tilaa. Eikä se iso peilikään ole pahitteeksi! 

 photo 6p_2.jpg

Meikestä valitsen muutenkin mukaan mielellään sellaisia hyviksi todettuja suosikkeja. Reissussa ei ole kiva huomata että mukaan napattu ripsiväri onkin ihan susi ja varisee ja klimppaantuu, tai että rajausväri leviää eikä pysy luomella. Urban Decayn Naked Basics on Sleekin Face Form paletin tapaan mahtava reissutuote, sillä kun saa taiottua helposti niin nudemeikin kuin smokeynkin! Essencen Hello Autumn kulmakarva setti ja Maybellinen ripsiväri ovat juurikin näitä luottotuotteita. Maybellinen geeli eyelinerilla taas saa helposti tehtyä terävät siipirajaukset tai häivyttelemällä hieman sumuisemman lookin. 

 photo 7p.jpg

Siveltimiä en tykkää hirveästi raahailla reissussa mukana, ja helpoimpana olenkin pitänyt näitä tuplapäisiä siveltimiä! Parhaita sutejani en ota mukaan matkoille, mutta tämä Too Facedin ja wet'n wildin siveltimet ovat osoittautuneet aika mainioiksi matkasiveltimiksi. Niillä on saatu tehtyä kaikki meikit mitä on reissun päällä tarvinnutkin!

Minkälaisia reissaajia te olette? Lähteekö puoli kosmetiikkavarastoa mukaan vai pakkaatteko minimaalisesti?

4 kommenttia:

 1. Pärjäisin hyvin tällä meikkipussilla, ja omastakin pussista löytyy Lumenen primer, Essence puuteri ja kulmaväri sekä Urban Decayn primer. Reissuun riittää siis pieni määrä tuotteita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillähän on sitten aika samat meikkipussien sisällöt! :) Jonkun mielestä tosin tämä munkin määrä voi olla iso, mutta musta tää on aika sopiva.

   Poista
 2. Olen aika minimalisti matkameikkien suhteen. Nautin meikkaamisesta, mutta matkoilla käytän aikaa mieluummin johonkin muuhun.

  Ensi viikolla lähden ekalle kesälomareissulla, meinasin ottaa mukaan sellaisia meikkejä, joilla selviää nopeiten, esim. mineraalimeikkipohja on minusta tosi nopea laittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihan totta että matkoilla pitäisi olla parempaakin tekemistä kuin meikkailu! :)

   Mineraalimeikkipohja on kyllä tosiaan nopea sutaista kasvoille, mua pelottaa vaan se irtopuuterikoostumus. Toisaalta eipä toi MAC:in meikkivoidekaan sen siistimmin näyttänyt tuolla putelissaan pysyvän. Ehkä joku BB voide voisi olla kanssa aka hyvä. Hyvää reissua!

   Poista