8. kesäkuuta 2015

Kesäkuun 2015 LivBox

Kesäkuun LivBox saapui viime viikolla, ja vaikka se onkin tietenkin vilahdellut monissa monissa kosmeblogeissa, ajattelin sen silti käydä täällä läpi!

 photo 1m_2.jpg

Tältä näytti siis tämän kuun LivBox kokonaisuudessaan. Sanotaanko että en hyppinyt sisällön takia kattoon asti, mutta boksi oli kyllä ainakin omaan kesääni ihan sopiva, ja siitä löytyi paljon tuotteita jotka varsinkin kesäreissuissa tulevat varmasti käyttöön!

 photo 2m_2.jpg

Ensimmäisen boksisa osui käteen Herbinan Body Mist. Vaihtoehtoina oli Melon Love ja Strawberry Dream, joista omaan laatikkooni osui ensimmäinen. Pelkän nimen mukaan olisin valinnut Melon Loven itsekin, mutta en kyllä haistanut tässä pahemmin melonia. Mielestäni päällimäisenä tuoksuna oli lähinnä vain perus hajuvesimäinen kukkaistuoksu. Melonin tuoksu tuli hieman enemmän esiin, kun tuoksu oli jo hyvän aikaa ollut iholla. Eipä siinä mitään, eiköhän tätä johonkin tule ruikittua! Muovipulloa ainakin uskaltaa kuskailla reissuissa mukana,

Pullo on 100 ml ja sen hinnaltaan 6,90 euroa.

 photo 3m_3.jpg

Bernard Cassieren sitruuna-minttu kosteuttavaa mattafluidi tuubia sain ihmetellä hetken aikaa ennen kuin edes tajusin mihin tuotetta käytetään. Tuotteen on tarkoitus poistaa epäpuhtauksia ja tasapainottaa talin eritystä. Fluidi on tarkoitettu seka- ja rasvaiselle iholle, joten en usko että tämä päätyy omaan käyttööni.

Boksista tullut tuubi oli 15 ml, sen ovh on 49e / 50 ml.

 photo 4m_1.jpg

L'Occitanen Verbena suihkugeeli kiinnitti huomioni ensimmäisenä hauskan putelin takia! Sen näyttää lasiselta mutta on oikeasti muovia. Lasinen pullo olisi tietty ollut vähän ylellisempi, mutta toisaalta muovinen pullo on kevyempi ja mukavampi kuskata mukana reissussa. Suihkugeelissä on ihana sitruunainen tuoksu, ja se tulee varmasti käytettyä!

Suihkugeeliä voi ostaa kahdessa eri koossa, 250ml / 16e ja 75ml / 6,50e. Livboksista tullut puteli oli 30 ml.

 photo 5m_2.jpg

Meikkituotteita boksista löytyi tällä kertaa kaksi, joista ensimmäinen oli Lumenen Natural Code vedenkestävä silmänrajauskynä. Värivaihtoehtoina oli mattaturkoosi ja ruskean harmaa. Vaikka mattaturkoosi näyttikin todella hauskalta, tulee tämä ruskean harmaa varmasti useammin käyttöön. Kädelle swatchattaessa kynä tuntuu todella pehmeältä, mutta se pysyy kuitenkin todella hyvin iholla, eikä swatchausjälki ainakaan levinnyt päivän aikana yhtään.

Kynän ovh on 7,90e, ja sitä löytyy tällä hetkellä kolmessa kausisävyssä; mattaturkoosi, ruskean harmaa sekä helmiäishohtoinen metallinen nude.

 photo 6m_1.jpg

Toinen meikkituote oli Kubissin meikkipuuteri. Puutereita oli bokseissa kolmea eri sävyä, joista sain itse kalman kalpea ihoisena ylläripylläri sen tummimman, eli numero kolmosen Sweet Touch. Siinä vaiheessa piti käydä vilkaisemassa livboxin sivuilla olinko muistanut täyttää kauneusprofiilin uudelleen. No en ollut! Puuteria kuitenkin kokeillessani, ei se ohuena kerroksena ollut liian tumma, ja sopii myös hyvin varjostusten häivyttelyyn.

Kubissin kaikki värikosmetiikkatuotteet ovat hinnaltaan 3,95 euroa, joka oli ainakin itselleni ihan uusi tieto!

 photo 7m_1.jpg

Yhtenä extratuotteena laatikossa oli Compeedin rakkolaastareita. Nämä olivat oikeastaan todella hyvä extratuote, sillä tuntuu että aina kun rakkolaastareita tarvitsisi, niitä ei ole. Hyvä tuote siis olla pahan (kenkä)päivän varalta kaapissa!

Tämän 5 laastarin pakkauksen ovh on 6,90 euroa.

 photo 8m_1.jpg

Ymmärrän hyvin miksi kesän laatikosta löytyi antiperspirantti, joka oli tällä kertaa Rexonan Maximum Protection confidence. Antiperspirantit ovat itsellen kuitenkin ihan turhaa kamaa, sillä en oikeastaan hikoile kainaloistani yhtään, en edes kuntoillessani. Ja jos hikoilen niin todella minimaalisesti, joten en oikeastaan tarvitse vahvaa antiperspiranttia. Tämä siis varmaankin menee jollekkin sitä enemmän tarvitsevalle.

Hintaa antiperspirantilla on 9,90 euroa.

 photo 9m_1.jpg

Viimeisenä juttuna boksissa oli toinen extratuote, Jordanin hammasharja. Väri oli minulle ihan oikea, ja noh... se on hammasharja! Tulevathan nämä aina tarpeeseen, tai siis kaikki pesevät hampaita! Tai kaikkien ainakin pitäisi.

Hammasharja on hinnaltaan noin 2,95 euroa.

---------

Sellainen musta laatikko tässä kuussa! Niinkuin sanoin, mikään tuote ei saanut oikein hihkumaan innosta mutta ei myöskään buuaamaan. Moni tuotteista tulee käyttöön ja ne jotka eivät, niistä on hyötyä jollekin muulle! Mukana tuli myös vissiin pari jotain tarjouslippulappusta jotka muksu veti välipalaksi kitusiinsa.


 Mitä te piditte kesäkuun Livboxista?

2 kommenttia:

  1. Minusta oli ihan hyvä boxi ja suurimmalle osalle löytyy varmasti käyttöä vaikken saanutkaan tuota vartalotuoksua itse

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon ihan samaa mieltä! Ihan hyödyllisiä tuotteita tuli kyllä tästä boksista.

      Poista