1. kesäkuuta 2015

Turku miitin goodie bagin lempparit!

 photo 1mp_10.jpg

Kurkataan nyt vähän sinne Turku miitin goodie bägiin ja omiin lemppareihini! Pitää sanoa että lähes kaikki kassissa oli kyllä aivan mahtavia juttuja, ja tulevat varmasti käyttöön. Jos kuvassa näkyy jotain mistä haluaisitte ehdottomasti kuulla lisää, niin huikatkaa! Kuvasta muuten puuttuu Neutrogenan kasvoputsarit, jotka avokki varasti omaan käyttöönsä jo samana iltana kun palasin miitistä.

 photo 2mp_11.jpg

Essien kevätkokoelma oli ihan kärjessä goodie bagin lemppareissa. Tai siis, katsokaa nyt noita sävyjä! Ihania! Sävyt ylhäältä alas ovat: Flowerista, Perennial Chic, Picked Perfect, Blossom Dandy, Garden Variety ja Pedal Pushers. Yritin valita joukosta lemppariani mutta en osannut. Lakoissa on isot sudit ja niillä saa peittävää jälkeä jo parilla kerroksella. Yleensä lakat halkeilevat kynsieni päästä jo päivän jälkeen, mutta nämä ovat kestäneet pari päivää ilman päällyslakkaa!

 photo 3mp_8.jpg

Hurraw!:in huulirasvat ovat kiinnostaneet jo pitemmän aikaa niiden vegaanisuuden ja luonnollisuuden takia, mutta myös niiden mahtavan tuoksuvalikoiman vuoksi. Omaan goodie bagiini osui mintun tuoksuinen huulirasva, joka tuoksuu ihan marianne karkilta. Jollain meidän kimppakyydistä oli sitruunan tuoksuinen Hurraw! ja se on aivan-pakko-saada!

 photo 4mp_5.jpg

Shiseidonin primeri oli yksi pienimmistä laatikoista bagissa, mutta siltikin kiinnitti huomioni heti. Olen vasta viimeaikoina herännyt siihen, kuinka tärkeä osa hyvä primer on hyvää meikkipohjaa, ja olenkin aikeissa ostaa Tukholman matkalla Smashboxin Photo Finish meikkivoide primerin. Sitä ennen testailen enemmän kuin mielelläni tämän Shiseidonin meikkiprimerin!

 photo 5mp_3.jpg

Sain Fudgen suolasuihkeen vuosia sitten siskoltani, ja kun se loppui jäin kaipaamaan... noh, juuri sitä suolasuihketta! Kaapista kuitenkin löytyi useampikin suolasuihke, mutta mikään niistä ei oikein yltänyt tämän tasolle. Fudgen suolasuihke on täydellinen kesätuote, jolla saa helpompaakin helpommin taiottua huolettomat rantahiukset!

 photo 6mp_4.jpg

Tampere miitistä mukaan tarttui Tigin Headshot hoitoaine ja shampoo, ja Turku miitistä taasen Diamon Dreams tuotteet. Tigin hiustuotteet ovat sellaisia, joita ihan mielelläni kokeilen, mutta en ole tullut itse koskaan ostaneeksi. Headshot sarjasta pidin erityisesti tuoksun takia, saa nähdä millainen tämä kaksikko on!

 photo 7mp_3.jpg

Tarvitseeko Batisten kuivashampoota edes selittää? Ne vaan ovat mahtavia, ja satuinpa saaaan vielä eden nimisen putilon jonka tuoksuna on sugar melon (sokeri meloni??) ja honeysuckle (kuusama). En yleensä tykkää hiustuotteissa tuoksuista, vaan valitsen mielummin vaikka sitten ihan ne perus hiuslakalta haisevat tuotteet, mutta tässä batisten kuivashamppoossa on ihana tuoksu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti