21. lokakuuta 2014

I love me 2014

Viime viikko kului pääosin siis Helsingissä, ja siitä johtuen blogissakin oli hieman hiljaista. Myös blogin ulkomuoto koki pienen päivityksen!

Käväistiin siis Taikan kanssa Helsingissä i love me messuilla perjantaina. Tarkoitus oli mennä messuille jo viime vuonna, mutta homma jäi jostain syystä. Ihan mielenkiinnolla siis odotin tämän vuoden messuja!


Messuilta löytyi vaikka ja mitä, ja vaikka kierrettiinkin kauneuspuoli varmasti lähemmäs 20 kertaa läpi, niin jotain jäi silti varmasti huomaamatta. Taika rynnisti ensimmäisenä essencen standille, ja ruuhkasta huolimatta onnistuin itsekin sieltä pari juttua valkkaamaan. Messuilla kiinnosti erityisesti myös Tangle Teezerin osio, ja myös Lumenelta löytyi standi josta pystyi bongaamaan uudet luomivärinelikot. Mielenkiinnolla tutkin myös Oriflamen ja Avonin kopit läpi, ja mukaankin tarttui jotain!


Bongasin paikalta myös batisten! Batisten kuivashamppoista original on ehdoton lempparini, joten tietenkin se päätyi mukaan ja vielä ihan hyvin messujen alehinnoin.Pitää myöntää että Avon on aika vieras merkki itselleni, joten oli hauska päästä tutkimaan sen tuotteita lähemmin messuilla! Päätin ottaa testaukseen true colour luomivärikvartetin sävyssä berry love, joka ainakin sävyjensä puolesta menisi hyvin ihan päivittäispalettina.


Tangle Teezerin compact styler on kyllä todella tervetullut juttu, sillä vanhan tangle teezerin piikit alkavat olla ihan lötköt ja harjan värikin kulahtanut.Essencen standilta bongasin kaksi huulituotetta jotka vaan oli pakko saada. Essencen huulipunia en omista yhtäkään, mutta Taikalta olen kuullut niistä paljon hyvää, ja mukaan lähtikin yksi sävyssä Nude Love. XXXL longlasting huulikiiltoja mattaefektillä sen sijaan omistan jo yhden josta olen pitänyt kovasti. Kirkkaapunaisen kaveriksi hankin vaaleamman velvet rose sävyn.


Australian Goldin huulirasva kohosi kesän aikana ihan ykköshuulirasvakseni, harmi etten ehtinyt tutkimaan kyseistä standia sen enempää kun tämän ostaakseni.


Viimoisena vielä rfsu:n sheivaus geeli ja after shave. Nämä tarttuivat mukaan vähän vahingossa, myyjällä oli hyvät myyntipuheet. :D

Lisäksi mukaan tarttui vielä jotain oriflamelta, mutta niistä sitten enemmän seuraavassa postauksessa! Aika pienillä ostoksilla mentiin tällä kertaa, olen itsekin vähän ihmeissäni miten vähällä päästiin. 

6 kommenttia:

 1. RFSU geelit ovat toimivia, olen itse käyttänyt jo useamman pullon näitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oonkin kuullut näistä vaan hyvää, eli oli ilmeisesti ihan hyvä ostos! :)

   Poista
 2. Jättääkö Batisten kuivashampoo tyven harmaaksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruskeita ja punasia hiuksia ei ainakaan ole jättänyt kun olen tangle teezerillä harjannut läpi. :) tummille hiuksillehan on oma batisten kuivashampoo jonka ei siis ainakan pitäisi jättää, mutta en ole sitä vielä testaillut!

   Poista